Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος όπως αποκαλύφθηκε το πρωί της Τετάρτης (25/10) μέσα από την εκπομπή Πρωινό, μιας και χρειάστηκε να κάνει μία επέμβαση στο διάφραγμά του.

Μπορεί αυτή την περίοδο να προετοιμάζει το νέο του επαγγελματικό βήμα, ωστόσο ένα προγραμματισμένο χειρουργείο, χρειάστηκε να τον κρατήσει για λίγο πίσω.

Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να πάρει εξιτήριο από κλινική των βορείων προαστίων. Πήγε έκανε μια επέμβαση για το διάφραγμά του. Η ιστορία είναι αλλού. Πριν από ένα μήνα ξεκίνησε γυρίσματα για τις ταινίες και εκεί είχε έναν τραυματισμό. Μπαίνοντας λοιπόν στο νοσοκομείο για να αποκαταστήσει τον τραυματισμό του, διαπίστωσε πως είχε ένα πρόβλημα στο διάφραγμα. Έκανε χθες την επέμβαση και από στιγμή σε στιγμή περιμένουμε να πάρει το εξιτήριο», είπε ο Γρηγόρης Μπάκας στο Πρωινό.

Γιώργος Αγγελόπουλος νοσοκομείο

Τι συμβαίνει με τη συμμετοχή του στο Survivor All Star

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα έκανε το πρωί της Τρίτης (11/10) ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Survivor All Star και στην πρόταση που του έγινε από τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως η πρόταση που του έγινε δεν ήταν για τη θέση παίκτη αλλά για κάτι άλλο (δείτε εδώ ποιος θα ήταν ο ρόλος του αν έλεγε τελικά το ναι), αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχει στο εξωτερικό.

«Γνωρίζω το παιχνίδι αυτό ως παίκτης και για εμένα θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον να συμμετέχω ως παίκτης απέναντι σε παίκτες που συμμετείχαν στα επόμενα και έχουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Εδώ και 8 μήνες ωστόσο συζητάω με τις ταινίες και είναι σημαντικό να προχωρήσω γιατί είναι κάτι που με τιμάει.

Οτιδήποτε συζητήσαμε για τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι, δεν είναι απαραίτητο να γίνει. Δε θα μπορούσα να συμμετέχω ως παίκτης και έτσι υπήρξε η συζήτηση να κάνω κάτι που δεν είναι ορισμένο.

Υπάρχει ένας παρουσιαστής που είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Αν ήμουν παίκτης θα ήθελα να έχω απέναντί μου έναν πολύ δυνατό παίκτη στο αγωνιστικό κομμάτι», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor all star: Ανατροπή της τελευταίας στιγμής - Τα βρήκαν στη μέση Γιώργος Αγγελόπουλος και Ατζούν Ιλιτζαλί

«Υπήρξε η συζήτηση...» - Τι ειπώθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor All Star