Από Ελένη Μήτση

Πολλά βλέπουμε να ακούγονται για τον νέο κύκλο, που ετοιμάζεται για το survivor καθώς το all star είναι πιο έτοιμο από ποτέ με τις μεγάλες υπογραφές σχετικά με τις συμμετοχές να έχουν πέσει.

Η δημοσιογράφος Ανθή Σαλαγκούδη ήταν μία από τις πολλές γυναίκες, που πέρασαν από το ριάλιτι δοκιμάζοντας τις δυνάμεις της σε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Μπορεί να μην ήταν η καλύτερη αθλητικά αλλά ήταν πολύ αγαπητή μιας και συνέχεια έβγαινε η πιο αγαπητή παίκτρια.

Το μέλλον της Ανθής Σαλαγκούδη

Υπήρχα συζητήσεις για τον αν θα μπει και εκείνη με τη σειρά της στο all star, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες επικράτησε μια πιο σημαντική πρόταση, η οποία σχετίζεται με το επάγγελμα της. Πιο αναλυτικά, αναμένεται να τη δούμε με δική της εκπομπή στο Action24 από τον επόμενο μήνα.

Ανθή Σαλαγκούδη

Η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί για το παιχνίδι

Λίγος καιρός έχει μείνει μέχρι τη μέρα που οι παίκτες του Survivor All Star θα αναχωρήσουν για Άγιο Δομίνικο, επομένως η εταιρεία παραγωγής έχει πολλή δουλειά να κάνει. Πέρα από τις συζητήσεις που γίνονται λοιπόν για το καστ, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει πάρει ορισμένες αποφάσεις και για την πρεμιέρα του show.

Μπορεί αρχικά να είχε ακουστεί πως το ριάλιτι επιβίωσης θα ακολουθήσει τη νόρμα των προηγούμενων χρόνων και πως θα έκανε πρεμιέρα κάπου στα τέλη Δεκέμβρη, η εκπομπή Super Κατερίνα αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας (17/10) πως τελικά, ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να επισπεύσει την πρεμιέρα του show.

Αυτό γίνεται για δύο λόγους. Από τη μία λόγω του Love Island το οποίο τελειώνει νωρίτερα από το προγραμματισμένο (δείτε εδώ για ποιο λόγο), και από την άλλη, για να μπορέσει να έχει τελικά έναν ρόλο ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Όπως είχε γίνει γνωστό οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει, δεν επιτρέπουν στον αγαπημένο «Ντάνο» να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και έτσι ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να ξεκινήσει νωρίτερα το παιχνίδι για να μπορέσει να τον έχει για τουλάχιστον ένα μήνα. Με αυτόν τον τρόπο, θα δώσει μία αρχική ώθηση στο Survivor All Star για τις πρώτες εβδομάδες.

Έτσι, το νέο σενάριο θέλει τους παίκτες να αναχωρούν πολύ νωρίτερα για Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης να κάνει πρεμιέρα αρχές Δεκεμβρίου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor All Star: Η Κάτια Ταραμπάνκο "λύνει" την σιωπή της και αποκαλύπτει - «Μου έγινε πρόταση και...»

Συμφώνησαν και πάνε Άγιο Δομίνικο - Το ζευγάρι που «έκλεισε» ο Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor All Star