Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά τον Ηλία Μπόγδανο και τις αποκαλύψεις του για το αν θα συμμετέχει στο Survivor All Star, το πρωί της Παρασκευής 21/10 και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε για τον νέο κύκλο του παιχνιδιού στην κάμερα του Πρωινού μας, και αποκάλυψε αν θα βρεθεί ξανά στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο!

Ωστόσο έριξε και την σπόντα της για τις αμοιβές που ακούγονται, κάνοντας αναφορά και φέρνοντας ως παράδειγμα δύο παίκτες που έχουν περάσει επίσης από το παιχνίδι.

Οι αποκαλύψεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για το Survivor All Star

«;Eχω πρόταση για το Survivor All Star. Το θέμα είναι πως επειδή δεν έχουν κλείσει όλα και δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, δεν μπορούμε να πούμε και πολλά πράγματα. Θα ήθελα όμως να πάω έστω για λίγο. Έστω να κάτσω δυο, τρεις μήνες. Θέλω να πεινάσω λιγάκι, θέλω να να ζήσω αυτή την περιπέτεια και την εμπειρία.

Αν ο Τριαντάφυλλος πιστεύει ότι αξίζει και παραπάνω χρήματα, εντάξει. Δεν γίνεται, ας πούμε, η Βαλαβάνη να πάρει το ίδιο ποσό με τον Τριαντάφυλλο γιατί ο Τριαντάφυλλος έχει κάνει και μια καριέρα Α και έχει δώσει μια άλλη νότα και πνοή στο Survivor» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Το ζευγάρι που «έκλεισε» ο Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor All Star

O χρόνος μετρά αντίστροφα για τον νέο κύκλο του Survivor All Star και έτσι ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει προσεγγίσει τα πιο τρανταχτά ονόματα για να ενισχύσουν και φέτος το ριάλιτι επιβίωσης. Μπορεί όλα τα φώτα να είναι στραμμένα στον Ντάνο , ωστόσο σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρουν παρουσιάζουν και τα υπόλοιπα ονόματα που θα κλείσουν με την εταιρεία παραγωγής.

Το πρωί της Τετάρτης (19/10) λοιπόν, στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκαν ο Τριαντάφυλλος, ο Σπύρος Μαρτίκας καθώς και ο Τζέιμς Καφετζής, οι οποίοι μίλησαν για τις όποιες συζητήσεις έχουν κάνει.

Κάποια στιγμή, η εκπομπή συνδέθηκε και με τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος αποκάλυψε πως τα έχει βρει με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και πως αν ολοκληρωθούν κάποιες εργασίες που κάνει σε ένα νέο μαγαζί του, θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, μαζί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Τα έχω βρει με τον Ατζούν, μία χαρά όλα, μαζί με τη Μαριαλένα. Δεν έχουμε υπογράψει. Αν καταφέρω και το μαγαζί τρέξει, θα ταξιδέψω», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor All Star: Η Κάτια Ταραμπάνκο "λύνει" την σιωπή της και αποκαλύπτει - «Μου έγινε πρόταση και...»

«Πίνουν νερό στο όνομά του...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για τις σχέσεις του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί