Από Ελένη Μήτση

Πολλά έχουν ακουστεί για το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου και το Survivor all star, καθώς ο παίκτης είχε αναδειχθεί με πολύ μεγάλη επιτυχία στο πρώτο ριάλιτι επιβίωσης, που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο.

Ο νέος κύκλος για το all star παιχνίδι είναι στα σκαριά (δείτε εδώ τα μεγάλα ονόματα, που έχουν συμφωνήσει) και σίγουρα όλοι θέλουν και τον Ντάνο σε αυτά. Ο ίδιος είχε διαψεύσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο κατηγορηματικά, αλλά η ανατροπή έγινε.

Η νέα πρόταση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο σχετικά με το Survivor all star

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, το παιχνίδι θα ξεκινήσει προς τα τέλη του Δεκέμβρη. Η πλευρά λοιπόν του Αγγελόπουλου με τον Ατζούν συμφώνησαν για τα 5 επεισόδια προβολής την εβδομάδα, μπορεί και 6, εκεί όπου θα δούμε τον Ντάνο να κάνει guest εμφάνιση σε μάχη με τον αντίστοιχο νικητή της Τουρκίας σαν super ήρωες.

Γιώργος Αγγελόπουλος

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου για το Survivor All Star

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα έκανε το πρωί της Τρίτης (11/10) ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Survivor All Star και στην πρόταση που του έγινε από τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως η πρόταση που του έγινε δεν ήταν για τη θέση παίκτη αλλά για κάτι άλλο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχει στο εξωτερικό.

«Γνωρίζω το παιχνίδι αυτό ως παίκτης και για εμένα θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον να συμμετέχω ως παίκτης απέναντι σε παίκτες που συμμετείχαν στα επόμενα και έχουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Εδώ και 8 μήνες ωστόσο συζητάω με τις ταινίες και είναι σημαντικό να προχωρήσω γιατί είναι κάτι που με τιμάει.

Οτιδήποτε συζητήσαμε για τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι, δεν είναι απαραίτητο να γίνει. Δε θα μπορούσα να συμμετέχω ως παίκτης και έτσι υπήρξε η συζήτηση να κάνω κάτι που δεν είναι ορισμένο.

Υπάρχει ένας παρουσιαστής που είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Αν ήμουν παίκτης θα ήθελα να έχω απέναντί μου έναν πολύ δυνατό παίκτη στο αγωνιστικό κομμάτι», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor All Star: «Αυτό που με κάνει να το σκέφτομαι...» - Ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο ο Ηλίας Μπόγδανος;

Survivor All Star: Η Κάτια Ταραμπάνκο "λύνει" την σιωπή της και αποκαλύπτει - «Μου έγινε πρόταση και...»