Από TV24 Team

Είναι ήδη ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες στο παιχνίδι, και τον φοβούνται αρκετά για τις επιδόσεις και για τον αέρα που μπήκε στο παιχνίδι, οι "παλιοί". Ο λόγος για τον Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής 21/10 εισέβαλε στο Asia Express (δείτε εδώ την είσοδό του στο παιχνίδι) και έφερε τα πάνω κάτω!

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας ωστόσο, ο ηθοποιός, συγκινήθηκε και έβαλε τα κλάματα (όπως και ο Fipster λίγο καιρό πριν) καθώς κάποια κοριτσάκια που είδε του θύμισαν την κόρη του Ισμήνη, η οποία πίσω στην Ελλάδα καμαρώνει τον μπαμπά της στο παιχνίδι!

Άκρως συγκινημένος ο Γιάννης Αϊβάζης στην κάμερα

«Συγκινήθηκα, είδα τα κοριτσάκια και συγκινήθηκα! Εκεί που ταξιδεύαμε μέσα στο λεωφορείο είδα τα κοριτσάκια και εγώ σκεφτόμουν την κόρη μου» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός...

Asia Express

«Να μπαίνεις μέσα και να μην σου μιλάνε, τραγικό!»

Ανατροπές και πολλές εκπλήξεις περίμεναν τους παίκτες στο Asia Express και στα βάθη της Ασίας το βράδυ της Παρασκευής 21/10, καθώς η είσοδος ενός νέου ζευγαριού έφερε τα πάνω κάτω, και δεν είχαν όλοι οι παίκτες την ίδια θερμή αντιμετώπιση και υποδοχή απέναντί τους.

Οι δύο παίκτες είναι ο Γιάννης Αϊβάζης και καλός του φίλος και συνάδελφος Λευτέρης Δημηρόπουλος, οι οποίοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, αλλά παρατήρησαν αμέσως το μουδιασμένο κλίμα μετά τα πρώτα λεπτά της εμφάνισής τους, και την μη χαρούμενη διάθεση κάποιων με την είσοδό τους.

«Υπάρχουν κάποιοι που χαρήκανε σίγουρα και φάνηκε αυτό. Είναι τρομερή η αίσθηση του ανταγωνισμού και του συναγωνισμού, αρκεί να υπάρχει θετική ενέργεια, δεν υπάρχει τόση. Το να μπαίνεις μέσα και να μην σου μιλάνε, είναι απίστευτο, χαζό. Είναι τραγικό» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: Δεν πρέπει να το καταλάβει κανείς! Αυτό είναι το ζευγάρι που επέστρεψε incognito στο παιχνίδι

Asia Express: «Αν έρθω εκεί θα φας ξύλο!» - Δάκρυσε το Twitter με τα καντήλια που αντάλλαξαν Βασάλος και Fipster στο Λάος