Από Πέννυ Μαστοράκου

Το βράδυ λοιπόν της Κυριακής 23/10 άλλο ένα μουσικό ταξίδι ξεκίνησε στο The Voice, (δείτε εδώ την τεράστια ανατροπή στα live του διαγωνισμού) και οι κριτές και απόψε προσπαθούν να ξεχωρίσουν ποιοι από τους διαγωνιζόμενους, έχουν τα κατάλληλα και τα απαραίτητα προσόντα, για να κατακτήσουν μία θέση στον διαγωνισμό, ή και την πρωτιά!

Ο Πάνος Μουζουράκης για ακόμη μία φορά ξεκίνησε τα πειράγματα με τον Σάκη Ρουβά, με αφορμή την εμφάνιση του Κύπριου Σταύρου, που ήρθε με σκοπό να διεκδικήσει μία θέση στο παιχνίδι και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

Η επική ατάκα του Σάκη Ρουβά στον Πάνο Μουζουράκη

Ο γνωστός καλλιτέχνης ήταν και επιθυμούσε κιόλας να είναι ο μοναδικός που θα διεκδικούσε τον διαγωνιζόμενο και έτσι και έγινε καθώς ο Μουζουράκης ήταν ο μόνος που τον ήθελε στην ομάδα του. Ωστόσο πάνω στην κουβέντα ο νεαρός Σταύρος ανέφερε κάτι και ο Σάκης Ρουβάς του είπε γελώντας «Μπορείς να τον παρατήσεις και να φύγεις απλά!» αναφερόμενος στον γνωστό κριτή, κάνοντας τους πάντες να γελάσουν στο πλατό.

«Ρουβάς σημαίνει στραβός και ύπουλος» - Χαμός στο πλατό με την ατάκα διαγωνιζόμενης για τον κριτή

Αρκετά επεισοδιακό είναι το βράδυ της Κυριακής 9/10 το επεισόδιο του The Voice, καθώς οι διαγωνιζόμενοι ήταν ένας και ένας όπως και οι ατάκες των κριτών (δείτε εδώ την απίστευτη ομοιότητα διαγωνιζόμενου με τον Έμινεμ). Μία απρόσμενη ωστόσο αναφορά για τον Σάκη Ρουβά, ήταν αρκετή για να επικρατήσει πανικός και να αρχίσουν να επιφωνήματα από παντού!

Μία παίκτρια, η Σωσώ Σταφύλη, τραγούδησε υπέροχα και έκανε τους κριτές να γυρίσουν τις καρέκλες τους, ενώ λίγο μετά προσπάθησε να ερμηνεύσει τα επίθετα των κριτών, και όταν ο Ρουβάς την ρώτησε τι σημαίνει το επίθετό του, του ξήγησε ότι Ρουβάς σημαίνει στραβός και ύπουλος

Ο Σάκης Ρουβάς, προσπάθησε να δώσει μία άλλη εξήγηση για το επίθετό του υποστηρίζοντας ότι «τα δισύλλαβα που τελειώνουν στη λήγουσα είναι ως συνήθως ηπειρώτικα» ενώ σε συνέχεια του αντιλόγου προς την ερμηνεία της παίκτριας ρίχνει στο τραπέζι και το δάσος του Ρούβα στην Κρήτη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

The Voice: Έντονος ο προβληματισμός των κριτών - Η 17χρονη κόρη ιερέα που διεκδίκησε μία θέση στον διαγωνισμό

The Voice: Αδερφή πρώην πασίγνωστης παίκτριας του GNTM στην audition - «Δεν ήθελα να έρθω ξανά στην τηλεόραση...»