Από Πέννυ Μαστοράκου

Το βράδυ της Κυριακής 9/10 παρακολουθούμε ακόμη ένα επεισόδιο του The Voice, και από την αρχή είδαμε ταλέντα να κερδίζουν τις εντυπώσεις των κριτών, και πιο συγκεκριμένα του Πάνου Μουζουρακη, (δείτε εδώ την ατάκα του που ξετρέλανε την Παπαρίζου)ο οποίος ξετρελάθηκε με την ερμηνεία μίας διαγωνιζόμενης, και έβαλε τα μεγάλα μέσα προκειμένου να την διεκδικήσει!

Η Φρειδερίκη αγαπά από μικρή το τραγούδι, είναι αυτοδίδακτη, και θέλησε μία θέση στον διαγωνισμό, και έτσι με κομμάτι Millions Years Ago από Adele κέρδισε τον Πάνο Μουζουράκη!

Το κόλπο του Πάνου Μουζουράκη για να την κερδίσει

Γύρισε πρώτος την καρέκλα του αλλά την κοίταζε περίεργα, και μόνο όταν τελείωσε το τραγούδι της, αποκάλυψε ότι ήταν μία «μπλόφαρε» για να μην και την διεκδικήσουν οι άλλοι κριτές! «Έκανα φάτσες ότι δεν μου άρεσες για να μην γυρίσουν. Άκουσα στη φωνή σου το μιούζικαλ , άκουσα ερμηνεία, έκφραση» της είπε χαρακτηριστικά και την κέρδισε.

Όσα δήλωσε στην πρεμιέρα ο τραγουδιστής

«3 πουλάκια κάθονταν σε κόκκινες καρέκλες, το ένα είναι θηλυκό τρΕλένη οποίων το δει, το δεύτερο Σακύριος στέκει μπροστά στους παίκτες Κωνσταντινάτο σπάνιο το τρίτο το πουλί, μα είναι και ένα τέταρτο πουλάκι ζηλεμένο αΠάνω στην καρέκλα του με χάρη κελαηδά και μια Voice έκσταση κοινό ενθουσιασμένο για έβδομη χρόνια ξανά το show ξεκινά!! Σπανίως διαφωνούσα με τα λόγια του Σιγανού» είπε χαρακτηριστικά...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Και όμως είναι οριστικό! Η μεγάλη απόφαση του ΣΚΑΙ που αλλάζει ριζικά το The Voice

The Voice Highlights (2/10): Πρεμιέρα για το show - Όσα είδαμε στο πρώτο επεισόδιο