Από Στέλλα Μούτσιου

Αφού, άνοιξε την σκηνή του The Voice ο Γιώργος Λιανός και καλωσόρισε τους κριτές, ήρθε η ώρα να ανέβουν στη σκηνή οι πρώτοι διαγωνιζόμενοι και αυτό έκαναν. Η παρουσία της Ειρήνης, όμως, μίας από αυτούς, ήταν που ξεχώρισε, διότι ανέβηκαν για να την διεκδικήσουν ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η συνομιλία τους είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μάλιστα, ο πιο αστείος coach του παιχνιδιού, Πάνος, κατέλεξε να λέει ένα στιχάκι, που έκανε την Έλενα Παπαρίζου, αλλά και όλο το στούντιο να "λυθεί" στα γέλια.

Το στιχάκι του Πάνου Μουζουράκη που έκανε την Έλενα Παπαρίζου να "κλάψει" από τα γέλια

Πως υπενθύμισε η τραγουδίστρια στο κοινό της την πρεμιέρα

Η Έλενα παπαρίζου βρίσκεται για άλλη μία χρονιά στο The Voice και φαίνεται πως αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να κερδίσει, αφού από το πρώτο επεισόδιο κιόλας κάνει τα πάντα για να διεκδικήσει τους παίκτες που θα την οδηγήσουν στην κορυφή.

Μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της κατά την οποία βρίσκεται σε ένα παγωμένο ποτάμι και τρώει καρπούζι, για να θυμίσει σε όλους πως σήμερα είναι η μεγάλη επιστροφή και πως κανείς δεν πρέπει να την χάσει.

«Παγωμένο καρπούζι στο ποτάμι. The Voice σήμερα, μην ξεχαστείτε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Έλενα Παπαρίζου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

The Voice: «Φέτος θα είναι γυναικεία υπόθεση» - Οι δηλώσεις των κριτών πριν την μεγάλη πρεμιέρα και αποκλειστικά backstage πλάνα

Και όμως είναι οριστικό! Η μεγάλη απόφαση του ΣΚΑΙ που αλλάζει ριζικά το The Voice