Από Πέννυ Μαστοράκου

Το βράδυ της Κυριακής 9/10 είδαμε αρκετούς διαγωνιζόμενους να περνούν από την σκηνή του The Voice, και να διεκδικούν μία θέση στον διαγωνισμό, αλλά και στην νίκη για φέτος! Εκτός από την παίκτρια που ξετρέλανε τον Πάνο Μουζουράκη, απέναντι από τους τέσσερις coaches είδαμε και την 17χρονη Φωτεινή Κομπορόζου, η οποία επέλεξε να ερμηνεύσει το «Τετάρτη βράδυ».

Η νεαρή διαγωνιζόμενη ήρθε με από τον Ωρωπό, επηρεασμένη από τον ιερέα πατέρα της, προκειμένου να δείξει το ταλέντο της και να προσπαθήσει να κερδίσει τις εντυπώσεις τους! «Εύχομαι στον πανάγαθο Θεό η μικρή παπαδοκόρη να γράψει τη δική της μουσική πορεία στη ζωή της και έχει φυσικά την ευχή μου» είπε στην κάμερα ο μπαμπάς της.

Έντονος ο προβληματισμός των κριτών με την Φωτεινή

Οι κριτές προσπαθούσαν να αποφασίσουν αν θα πατήσουν το κόκκινο κουμπί, κάτι που δεν συνέβη καθώς η χροιά της τους προβλημάτισε. Όμως η Έλενα Παπαρίζου ζήτησε να ξανάρθει στο μέλλον στο μουσικό τάλεντ σόου, προκειμένου να δοκιμάσει ξανά την τύχη της!

Ο διαγωνιζόμενος που ήταν φτυστός Έμινεμ

Το νο1 μουσικό τάλεντ σόου Τhe Voice, επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και η αναζήτηση για τα άτομα που θα απαρτίσουν τις ομάδες των κριτών, αλλά και για εκείνο που θα διεκδικήσει τον τίτλο του νικητή.

Μετά το απίθανο κόλπο του Πάνου Μουζουράκη για να κερδίσει μία διαγωνιζόμενη, οι κριτές έμειναν "κάγκελο" με έναν διαγωνιζόμενο μόλις τον αντίκρισαν εξαιτίας της τρομερής ομοιότητάς του με τον... Έμινεμ!

Ο Φώτης ήταν ένας από τους διαγωνιζόμενους που πίστευε ότι θα περάσει στην επόμενη φάση, και ότι θα τα πάει τόσο καλά που θα καταφέρει να γυρίσουν και οι τέσσερις, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη καθώς δεν γύρισε κανείς από τους coaches.

Όμως όταν γύρισαν να δουν ποιος είναι, όλοι έμειναν "κάγκελο" γιατί η παρουσία του θύμιζε, όπως είπε και ο Πάνος Μουζουράκης τον Έμινεμ! «Είσαι σαν το γόνο του Έμινεμ και του… Εμιρλή» και όλοι ξέσπασαν σε γέλια μαζί και εκείνος...

Ο διαγωνιζόμενος που ήταν φτυστός ο Eminem

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

The Voice: Αδιανόητο! Η σχέση της Έλενας Παπαρίζου με έναν από τους διαγωνιζόμενους

The Voice: Έκλαψε από τα γέλια η Έλενα Παπαρίζου - Η ατάκα του Πάνου Μουζουράκη που την "τρέλανε"