Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλη μία έκπληξη περίμενε τους κριτές το βράδυ της Κυριακής 9/10 στο The Voice, καθώς εκτός από την διαγωνιζόμενη που τους άφησε "κάγκελο" με τις εξηγήσεις για τα επίθετά τους, στην σκηνή εμφανίστηκε και η αδελφή, της πρώην παίκτριας του GNTM, Μαρίας Μιχαλοπούλου!

Η Μάντυ είναι αδερφή της Μαρίας Μιχαλοπούλου που την είδαμε και στο GNTM αλλά και στη Φάρμα, ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, αλλά θα ήθελε πολύ να δοκιμάσει να κάνει ένα βήμα πιο πέρα με την συμμετοχή της στον διαγωνισμό.

Αγνώριστη η Μαρία Μιχαλοπούλου στο The Voice

Η "αγρότισσα" του GNTM βρέθηκε στο talent show για να στηρίξει την αδερφή της, και όπως ανέφερε στον Γιώργο Λιανό: «Δεν ήθελα να έρθω ξανά στην τηλεόραση! Της λέω χρόνια να ότι το έχει αλλά δεν θα ερχόταν αν δεν της έκανε κάποιος άλλος την αίτηση»!

Η Μάντυ επέλεξε το κομμάτι «Μα εσύ ποτέ» αλλά δυστυχώς δεν έπεισε τους κριτές να γυρίσουν τις καρέκλες τους, ωστόσο της ζήτησαν να ξαναπάει και να προσπαθήσει την επόμενη φορά να μην έχει άγχος.

Η 17χρονη κόρη ιερέα που διεκδίκησε μία θέση στον διαγωνισμό

Εκτός από την παίκτρια που ξετρέλανε τον Πάνο Μουζουράκη, απέναντι από τους τέσσερις coaches είδαμε και την 17χρονη Φωτεινή Κομπορόζου, η οποία επέλεξε να ερμηνεύσει το «Τετάρτη βράδυ».

Η νεαρή διαγωνιζόμενη ήρθε με από τον Ωρωπό, επηρεασμένη από τον ιερέα πατέρα της, προκειμένου να δείξει το ταλέντο της και να προσπαθήσει να κερδίσει τις εντυπώσεις τους! «Εύχομαι στον πανάγαθο Θεό η μικρή παπαδοκόρη να γράψει τη δική της μουσική πορεία στη ζωή της και έχει φυσικά την ευχή μου» είπε στην κάμερα ο μπαμπάς της.

Οι κριτές προσπαθούσαν να αποφασίσουν αν θα πατήσουν το κόκκινο κουμπί, κάτι που δεν συνέβη καθώς η χροιά της τους προβλημάτισε. Όμως η Έλενα Παπαρίζου ζήτησε να ξανάρθει στο μέλλον στο μουσικό τάλεντ σόου, προκειμένου να δοκιμάσει ξανά την τύχη της!