Από Πέννυ Μαστοράκου

Το νο1 μουσικό τάλεντ σόου Τhe Voice, επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Κυριακής 9/10 με τις blind auditions, όπως και η αναζήτηση για τα άτομα που θα απαρτίσουν τις ομάδες των κριτών, αλλά και για εκείνο που θα διεκδικήσει τον τίτλο του νικητή.

Μετά το απίθανο κόλπο του Πάνου Μουζουράκη για να κερδίσει μία διαγωνιζόμενη, οι κριτές έμειναν "κάγκελο" με έναν διαγωνιζόμενο μόλις τον αντίκρισαν εξαιτίας της τρομερής ομοιότητάς του με τον... Έμινεμ!

Έμειναν με το στόμα ανοιχτό οι κριτές στο The Voice

Ο Φώτης ήταν ένας από τους διαγωνιζόμενους που πίστευε ότι θα περάσει στην επόμενη φάση, και ότι θα τα πάει τόσο καλά που θα καταφέρει να γυρίσουν και οι τέσσερις, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη καθώς δεν γύρισε κανείς από τους coaches.

Όμως όταν γύρισαν να δουν ποιος είναι, όλοι έμειναν "κάγκελο" γιατί η παρουσία του θύμιζε, όπως είπε και ο Πάνος Μουζουράκης τον Έμινεμ! «Είσαι σαν το γόνο του Έμινεμ και του… Εμιρλή» και όλοι ξέσπασαν σε γέλια μαζί και εκείνος...

Ο διαγωνιζόμενος που ήταν φτυστός ο Eminem

Το μυστήριο για τo πρόσωπο που θα παρουσιάσει τα backastage του show

Ένα από τα μουσικά shows, που σχεδόν κάθε χρόνο βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση είναι το The voice με τον ΣΚΑΪ τα τελευταία χρόνια να το θεωρεί ως το δυνατό χαρτί του.

Μάλιστα εάν κρίνουμε από τα νούμερα τηλεθέασης στην πρεμιέρα, ο σταθμός καλά κάνει και ποντάρει σε αυτό, αφού η προτίμηση του κοινού είναι συγκεκριμένη. Τόσο η κριτική επιτροπή όσο και η παρουσίαση αποτελείται από ενδιαφέροντα πρόσωπα με τον-την παρουσιαστή των backstages να παραμένει για την ώρα κάτι το άγνωστο.

Ούτε μέσα από τις δηλώσεις του Γιώργου Λιανού στο Βreakfast at star καταφέραμε να μάθουμε το όνομα του προσώπου, ωστόσο η περσινή γυναίκα των backstages (Βάλια Χατζηθεοδώρου) δεν έχει κάνει κάποιο σχετικό τηλεφώνημα ακόμα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

The Voice: Αδιανόητο! Η σχέση της Έλενας Παπαρίζου με έναν από τους διαγωνιζόμενους

The Voice: Έκλαψε από τα γέλια η Έλενα Παπαρίζου - Η ατάκα του Πάνου Μουζουράκη που την "τρέλανε"