Από Πέννυ Μαστοράκου

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει το 3ο live του Just the 2 of us, και το Twitter, κόντεψε να πέσει από τα απανωτά σχόλια ακόμη μία φορά για ποιον άλλο...για τον Νίκο Κοκλώνη (δείτε εδώ την φαντασμαγορική είσοδό του στην πρεμιέρα).

Για ακόμη μία φορά ο παραγωγός εντυπωσίασε τα πλήθη κατά την έξοδό του στο πλατό, προκειμένου να καλωσορίσει κοινό, κριτές και διαγωνιζόμενους και αποθεώθηκε από τον κόσμο μιας και κάθε φορά προσπαθεί να είναι καλύτερο από την προηγούμενη! Τραγούδησε λοιπόν Ακρογιαλιές Δειλινά, και τα σχόλια των χρηστών ήταν ένα και ένα!

Πανικός στο Twitter με τον Νίκο Κοκλώνη

«Όλοι αποθεώνουν τον Κοκλώνη αλλά...»

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, είναι ένα από τα πρόσωπα της τηλεόρασης, που πάντα θα πουν την γνώμη τους για το οτιδήποτε με ειλικρίνεια και χωρίς να ωραιοποιούν καταστάσεις (δείτε εδώ τα σχόλια της για το GNTM 5), μιας και αυτή ακριβώς είναι και η δουλειά της. Το πρωί της Δευτέρας 17/10 λοιπόν, η γνωστή τηλεκριτικός, αναφέρθηκε σε κάτι που έχει παρατηρήσει στο J2US.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε κάποια στοιχεία του show που την παραξένεψαν, και επί της ευκαιρίας τα ανέφερε έπειτα από σχετικό ρεπορτάζ του Πρωινό μας.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτοθαυμάζονται συνέχεια σε αυτό το show. Όλοι αποθεώνουν τον Κοκλώνη αλλά και γενικότερα ο ένας τον άλλο. Προσκυνάμε όλοι! Δεν έχω ξαναδεί τηλεοπτικό πρόγραμμα που να αυτοθαυμάζονται τόσο πολύ» είχε χαρακτηριστικά χωρίς να προσθέσει κάτι περισσότερο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεθέαση (15/10): Δεύτερο live για το J2US - Πώς τα πήγε σε νούμερα

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που θα "εισβάλει" στο επόμενο live