Από Στέλλα Μούτσιου

Πριν από μερικές ημέρες, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Πάμε Δανάη, η οποία έχει κάνει μία περίεργη αρχή όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, και εξιστόρησαν κάποιες από τις ιστορίες που θα θυμούνται για πάντα από την συμμετοχή τους στο "Είσαι το ταίρι μου".

Φυσικά, όσα αποκάλυψαν προσέφεραν άφθονο γέλιο στο κοινό, ενώ η χημεία τους, τόσα χρόνια μετά, είναι ίδια, σαν να μην πέρασε μία μέρα.

Οι αποκαλύψεις της Βίκυς Σταυροπούλου και του Αλέξη Γεωργούλη για το "Είσαι το ταίρι μου"

«Εάν δεν ήσουν εσύ δεν θα είχα πάρει αυτή την πορεία, ήμουν ταμένος ότι θα γίνω πολίτικος μηχανικός», εξομολογήθηκε ηθοποιός στην Βίκυ Σταυροπούλου.

«Ήμασταν ψαρωμένοι στα πρώτα γυρίσματα και το σκάσαμε με τη μηχανή για το διπλανό χωριό, προσποιούμενη ότι πονάει η κοιλία μου», αποκάλυψε εκείνη και συμπλήρωσε: «Ρώτησα τον Αλέξη πως να καθίσω στην μηχανή και μου απάντησε ότι δεν πρέπει να κάνω τίποτα, μονό να τον αγαπάω. Σε απόδραση από τα γυρίσματα για μπάνιο έκανα την άνετη και ο Αλέξης μου λέει: “τι; θα βάλουμε μαγιό;”».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν έμεινες σπίτι μου σε πήραν χαμπάρι και την επομένη η πόρτα μου είχε γεμίσει σημειωματάκια».

«Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν στην παράλια όταν έπρεπε να φάω βραστά αυγά. Νόμιζα θα βγω με αναφυλαξία!», συμπλήρωσε γελώντας η τηλεοπτική «Στέλλα». «Ήταν από τα πιο ευχάριστα και χαλαρά γυρίσματα που έχω κάνει εξαιτίας σου», απάντησε έπειτα ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Στο “Σωτήρη σε πειράξανε;” όσο χόρευα με νάζι, έφυγε το παπούτσι και μου ήρθε στο κεφάλι», κατέληξε η πρώτη.

Το βίντεο τους που προμηνύει την επιστροφή της σειράς

Μεγάλο σούσουρο έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες με ένα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει και δείχνει τη Βίκυ Σταυροπούλου, να βρίσκεται πάνω στη μηχανή μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη και να γυρίζουν μία σκηνή, η οποία θυμίζει κατά πολύ, το φινάλε του «Είσαι το ταίρι μου».

Είναι γνωστό πως οι δύο ηθοποιοί έχουν εξαιρετικές σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια και δεν είναι λίγες οι κοινές τηλεοπτικές εμφανίσεις που έχουν πραγματοποιήσει.

«Με οντισιόν πήρα τον ρόλο στο Είσαι το ταίρι μου. Την είχε κάνει και η Βίκυ Σταυροπούλου την οντισιόν. Εκεί υπάρχει και ένα αστείο γεγονός. Δε γνωριζόμασταν… κάναμε μια σκηνή και κάποια στιγμή φύγανε μέσα για να συζητήσουν. Ήθελα να πάω τουαλέτα και δεν ήξερα που είναι και έφυγα από εκεί που είχαν πάει. Χτυπάω την πόρτα, ανοίγω και βλέπω τη Βίκυ στο πάτωμα, έκανε ότι κάτι είχε χάσει.

Μου λένε “εσύ τώρα τι ήρθες εδώ” τους εξήγησα και έφυγα. Μετά, η ιστορία ήταν πίσω από την πόρτα που η Βίκυ είχε γονατίσει και παρακάλαγε να με πάρουν», είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος μάλιστα είχε μιλήσει και για τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί την εποχή που έπαιζε στο σίριαλ (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει).

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν θα δούμε ένα remake της σειράς ή αν το γύρισμα αφορούσε κάτι άλλο, ωστόσο το σίγουρο είναι πως οι φανς του επιτυχημένου σίριαλ θα θέλουν πολύ να δουν τι απέγιναν η Στέλλα και ο Σωτήρης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Διάβασα ότι πάσχω από Aids σε ένα περιοδικό!» - Απασφάλισε ο Σταύρος Ζαλμάς στο Πάμε Δανάη

Αλέξανδρος Σκουρλέτης - Αφροδίτη Λιάντου: Ζευγάρι και στην πραγματική ζωή; Η αμηχανία τους στο Πάμε Δανάη τα λέει όλα