Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μεγάλο σούσουρο έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες με ένα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει και δείχνει τη Βίκυ Σταυροπούλου, να βρίσκεται πάνω στη μηχανή μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη και να γυρίζουν μία σκηνή, η οποία θυμίζει κατά πολύ, το φινάλε του «Είσαι το ταίρι μου».

Είναι γνωστό πως οι δύο ηθοποιοί έχουν εξαιρετικές σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια και δεν είναι λίγες οι κοινές τηλεοπτικές εμφανίσεις που έχουν πραγματοποιήσει.

«Με οντισιόν πήρα τον ρόλο στο Είσαι το ταίρι μου. Την είχε κάνει και η Βίκυ Σταυροπούλου την οντισιόν. Εκεί υπάρχει και ένα αστείο γεγονός. Δε γνωριζόμασταν… κάναμε μια σκηνή και κάποια στιγμή φύγανε μέσα για να συζητήσουν. Ήθελα να πάω τουαλέτα και δεν ήξερα που είναι και έφυγα από εκεί που είχαν πάει. Χτυπάω την πόρτα, ανοίγω και βλέπω τη Βίκυ στο πάτωμα, έκανε ότι κάτι είχε χάσει.

Μου λένε “εσύ τώρα τι ήρθες εδώ” τους εξήγησα και έφυγα. Μετά, η ιστορία ήταν πίσω από την πόρτα που η Βίκυ είχε γονατίσει και παρακάλαγε να με πάρουν», είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος μάλιστα είχε μιλήσει και για τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί την εποχή που έπαιζε στο σίριαλ (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει).

Το βίντεο με Σταυροπούλου και Γεωργούλη για το «Είσαι το Ταίρι μου»

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν θα δούμε ένα remake της σειράς ή αν το γύρισμα αφορούσε κάτι άλλο, ωστόσο το σίγουρο είναι πως οι φανς του επιτυχημένου σίριαλ θα θέλουν πολύ να δουν τι απέγιναν η Στέλλα και ο Σωτήρης.

Ο πιο ακριβοπληρωμένος ρόλος του Αλέξη Γεωργούλη

Το πρωί της Πέμπτης σε συνέντευξή του στο MEGA Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη, ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για τις σπουδές του, τον πιο ακριβοπληρωμένο ρόλο του, την παρακολούθηση που υπέστη από θαυμαστή αλλά και για το αν εκμεταλλεύτηκε την εμφάνισή του για υψηλότερες αμοιβές. Ακόμη αναφέρθηκε στο αν έχει σχέση και για το πως του έχουν χρεώσει ως σχέση την αδερφή του.

Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Κάποια στιγμή μου έκαναν δώρο ένα βιβλίο και όταν το άνοιξα έγραφε τι έκανα κάθε λεπτό. Και λες, «Α, θαυμάστρια»! Κι αν ήταν ο Μπάμπης και ήταν δυο μέτρα παραπάνω από μένα; Με φόβισε πως κάποιος με παρακολουθούσε 24 ώρες το 24ωρο και κάποια στιγμή αποφάσισε να το εκμυστηρευτεί».

Ακόμα ανέφερε πως: «Ο πιο ακριβοπληρωμένος ρόλος ήταν αυτός στην Κινούμενη Άμμο, που έγραφα κιόλας το σενάριο».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κάνε ότι Κοιμάσαι 2ο επεισόδιο: Ο Νικόλας καταρρέει από την οικογενειακή τραγωδία και νοσηλεύεται

Τα νούμερα: Πασίγνωστη τραγουδίστρια στο επόμενο επεισόδιο - Τι θα δούμε την Παρασκευή 23/9