Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την είσοδο του Φάνη στο Love Island το βράδυ της Παρασκευής 21/10 (δείτε εδώ αναλυτικά για τον νέο παίκτη) άρχισαν οι αναταραχές στην βίλα, σχετικά με το αν θα διεκδικήσει ή όχι κάποια κοπέλα, και τότε ήρθε στο προσκήνιο για ακόμη μία φορά ο Αλέξανδρος με την Κλαούντια, οι οποίοι σύμφωνα με το κοινό προσπαθούν να πείσουν πως όλα πάνε καλά στην σχέση τους, αλλά μάλλον όχι και τόσο!

Η Κλαούντια κατηγορεί τον σύντροφό της πως ότι λέει σε εκείνον εκείνος τα διαδίδει παντού, και δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στη σχέση τους, και εκείνος την κατηγορεί πως με την πρώτη ευκαιρία ψάχνεται αλλού! Το κοινό ωστόσο του Twitter τους κατηγορεί με την σειρά του πως κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στο παιχνίδι ακόμη και αν δεν αρέσει ο ένας στον άλλο και τα σχόλια δίνουν και παίρνουν!

Χαμός στο Twitter με την Κλαούντια και τον Αλέξανδρο

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Κλαούντια

Δεν την έχουμε συνηθίσει έτσι, καθώς είναι από τις πιο ευχάριστες και χαρούμενες προσωπικότητες του Love Island, και το βράδυ της Τετάρτης 19/10 την είδαμε να ξεσπά σε κλάματα, κάτι που ομολογουμένως δεν περιμέναμε μιας και όλα έδειχναν να κυλούν πολύ όμορφα ανάμεσα σε εκείνη και τον σύντροφό της!

Ο λόγος για την γλυκύτατη Κλαούντια, η οποία από ότι φαίνεται έχει παράπονα από την συμπεριφορά του Αλέξανδρου (όπως και ο Γιώργος νωρίτερα είχε από την Αναστασία) και παρότι του μιλά, εκείνος την προσπερνά, φτάνοντάς την στα όριά της!

Η ίδια ανέφερε πως όποτε μιλάει στον Αλέξανδρο, είναι σαν να μιλά σε τοίχο! Πως ο σύντροφός της δεν την κάνει να νιώθει ξεχωριστή, και πως πολλές φορές της μιλά και της φέρεται απότομα...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: Δεν το βλέπουν ποτέ οι τηλεθεατές - Τι συμβαίνει με το κρυφό δωμάτιο που υπάρχει στη βίλα

Love Island: «Είναι το χειρότερο είδος γκόμενου έβερ!» - Το Twitter κατακεραύνωσε τον Γιώργο Γεωργίου για τον χαρακτήρα του