Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το Love Island βρίσκεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες εδώ και περίπου δύο εβδομάδες. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως πρόκειται για ένα ριάλιτι που θα απασχολήσει ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό Μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης να μη είναι τόσο υψηλά, ωστόσο ο κόσμος δε σταματά να σχολιάζει τις εξελίξεις στο Twitter.

Μιας και το Love island αποτελεί πιστή αντιγραφή του βρετανικού format, πρώην παίκτρια του ριάλιτι έδωσε κάποιες πληροφορίες που ίσως σας φανούν ενδιαφέρουσες.

Το κρυφό δωμάτιο που υπάρχει στη βίλα του Love Island

Love Island διαγωνιζόμενοι

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν μπορεί να προβάλει έναν παίκτη να καπνίζει κι έτσι στο Love Island έχει προβλεφθεί ένα ειδικό δωμάτιο καπνιστών, στο οποίο μπορούν να πάνε οι παίκτες και να κάνουν το τσιγάρο τους. Κάτι αντίστοιχο είχαμε δει και στο Big Brother.

Τι άλλο συμβαίνει στο παιχνίδι που δεν βλέπουμε

Ο χρόνος δεν έχει σημασία: Δεν υπάρχουν ρολόγια ή ημερολόγια στη βίλα, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες δεν έχουν ιδέα τι ώρα ή τι μέρα είναι. Χάνουν εντελώς την αίσθηση του χρόνου.

Ο έλεγχος για ΣΜΝ: Όλοι οι παίκτες πριν μπουν στη βίλα κάνουν απαραίτητα έναν προληπτικό έλεγχο για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα. Μάλιστα, όπως είπε η πρώην παίκτρια του Love Island, η παραγωγή τους προσφέρει και προφυλακτικά τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν στη βίλα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love island trailer: Αλλαγή δεδομένων - Τα νέα ζευγάρια και η αποχώρηση στο σημερινό (7/10) επεισόδιο

Love Island Highlights (6/10): Κρίση στις σχέσεις των παικτών - Η ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που αλλάζει τα πάντα