Από Πέννυ Μαστοράκου

Η είσοδος του Χρήστου στην βίλα της αγάπης και το Love Island, έφερε τα πάνω κάτω στο παιχνίδι, και κυρίως στους παίκτες (δείτε εδώ τις αντιδράσεις τους με τον ερχομό του), γιατί αποτέλεσε την αφορμή κάποιοι από τα αγόρια να θορυβηθούν και να νιώσουν απειλή για το κορίτσι τους, με πρώτο και καλύτερο τον Γιώργο Γεωργίου!

Οι ανασφάλειες και οι ζήλειες του παίκτη είναι γνωστές, και για αυτές έχει τσακωθεί αρκετές φορές με την Αναστασία, ωστόσο το βράδυ της Τετάρτης 19/10, η συμπεριφορά της προς τον νέο παίκτη προκάλεσε την έκρηξή του, και ξεκίνησε ένας τσακωμός άνευ προηγουμένου μεταξύ τους!

Άσχημος τσακωμός ανάμεσα σε Αναστασία και Γιώργο στο Love Island

Το Twitter τον κατακεραύνωσε για τον χαρακτήρα του

Μπορεί στο επεισόδιο, να ήρθε νέος παίκτης και να αποτέλεσε μεγάλο θέμα για την βίλα, όμως το Twitter και το ενδιαφέρον του κοινού, επισκίασε ένα άλλο γεγονός, το οποί διαδραματίζεται από την αρχή της ημέρας στην βίλα. Ο λόγος για την άσχημη και απαράδεκτη, σύμφωνα με τους χρήστες της πλατφόρμας, συμπεριφορά του Γιώργου Γεωργίου, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ τοξικό άτομο και δεν αξίζει στην Αναστασία όλο αυτό!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Εσείς σίγουρα όχι εκεί!» - Το αιχμηρό σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για το πρόωρο τέλος του Love Island

ΣΚΑΪ: Αυτός είναι ο λόγος που κόβεται πρόωρα το Love Island