Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την είσοδο του Χρήστου στην βίλα και στο ριάλιτι του έρωτα (δείτε εδώ πως αντέδρασαν οι συμπαίκτες του για τον ερχομό του), άλλη μία άφιξη είχαμε στο Love Island με το "καλημέρα σας" το βράδυ της Παρασκευής 21/10, η οποία περίμενε τους παίκτες κάνοντάς τους έκπληξη από την σουίτα, και το πιο απίθανο είναι πως τον γνωρίζει ήδη η Αναστασία!

Αυτός είναι ο νέος παίκτης στο Love Island

«Oνομάζομαι Φάνης Παπαδόπουλος, εργάζομαι ως bartender και Tik Toker και έρχομαι από την Ρόδο. Το καλύτερο χαρακτηριστικό για μένα μου είναι το χιούμορ μου, και στην προσωπικότητά μου θα έβαζα ένα 8,5 γιατί σαν άνθρωπος είμαι χαρούμενος και προσπαθώ να κάνω τους άλλους να γελάνε.

Στην εξωτερική μου εμφάνιση θα έδινα ένα 7,50 και είμαi δύο χρόνια single γιατί δεν έχω βρει ακόμα αυτό το κάτι το οποίο να μπορεί να με κρατήσει. Έχω ερωτευτεί στη ζωή μου και για αυτό ήρθα στο Love Island, γιατί θέλω να ξανά βιώσω αυτό το συναίσθημα» είπε χαρακτηριστικά!

Αυτήν την κοπέλα διάλεξε για ταίρι του ο Χρήστος

Στη βίλα του Love Island εισέβαλε ο Χρήστος Σούζος, ένας παίκτης που με το καλημέρα προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, μιας και οι δεκάδες ασχολίες του σχολιάστηκαν αρκετά από τους υπόλοιπους, οι οποίοι δεν δίστασαν μάλιστα να τον αποκαλέσουν μεταξύ άλλων "ψώνιο" και "κλόουν".

Εκείνος λοιπόν έπρεπε να διαλέξει το ταίρι του, κάτι που σίγουρα θα έφερε ταραχές, μιας και ήταν σχεδόν σίγουρο πως θα διαλύσει κάποιο ζευγάρι. Τελικά, η Κατερίνα, η μόνη κοπέλα single διάλεξε για ζευγάρι της τον Παναγιώτη, που ήταν επίσης single και ο Χρήστος την Μαρία που είναι κανονικό ζευγάρι με τον Αργύρη, με αποτέλεσμα να φέρει τρελές εντάσεις στη βίλα, μιας και μέχρι τότε έλεγε πως θα διαλέξει την Κλαούντια, που ούτως ή άλλως δεν τα πάει καλά με το ταίρι της, τον Αλέξανδρο.

Έτσι λοιπόν η κίνηση αυτή προκάλεσε σούσουρο, ωστόσο στο τέλος κάπως ηρέμησαν τα πνεύματα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ράδιο Αρβύλα: Μετά το GNTM ήρθε και η σειρά του - Τα αιχμηρά σχόλια του Αντώνη Κανάκη για το Love Island

«Εσείς σίγουρα όχι εκεί!» - Το αιχμηρό σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για το πρόωρο τέλος του Love Island