Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί στο επεισόδιο της Τετάρτης 19/10 στο Love Island, να ήρθε νέος παίκτης (δείτε εδώ ποιος είναι και τι κάνει) και να αποτέλεσε μεγάλο θέμα για την βίλα, όμως το Twitter και το ενδιαφέρον του κοινού, επισκίασε ένα άλλο γεγονός, το οποί διαδραματίζεται από την αρχή της ημέρας στην βίλα.

Ο λόγος για την άσχημη και απαράδεκτη, σύμφωνα με τους χρήστες της πλατφόρμας, συμπεριφορά του Γιώργου Γεωργίου, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ τοξικό άτομο (δείτε εδώ την έκρηξή του τις προηγούμενες μέρες προς την σύντροφό του) και δεν αξίζει στην Αναστασία όλο αυτό!

Τα πυρά του Twitter κατά του Γεωργίου στο Love Island

Τι συμβαίνει με το κρυφό δωμάτιο που υπάρχει στη βίλα

Το Love Island βρίσκεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες εδώ και περίπου δύο εβδομάδες. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως πρόκειται για ένα ριάλιτι που θα απασχολήσει ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό. Μιας και το Love island αποτελεί πιστή αντιγραφή του βρετανικού format, πρώην παίκτρια του ριάλιτι έδωσε κάποιες πληροφορίες που ίσως σας φανούν ενδιαφέρουσες.

Love Island διαγωνιζόμενοι

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν μπορεί να προβάλει έναν παίκτη να καπνίζει κι έτσι στο Love Island έχει προβλεφθεί ένα ειδικό δωμάτιο καπνιστών, στο οποίο μπορούν να πάνε οι παίκτες και να κάνουν το τσιγάρο τους. Κάτι αντίστοιχο είχαμε δει και στο Big Brother.

Ο χρόνος δεν έχει σημασία: Δεν υπάρχουν ρολόγια ή ημερολόγια στη βίλα, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες δεν έχουν ιδέα τι ώρα ή τι μέρα είναι. Χάνουν εντελώς την αίσθηση του χρόνου.

Ο έλεγχος για ΣΜΝ: Όλοι οι παίκτες πριν μπουν στη βίλα κάνουν απαραίτητα έναν προληπτικό έλεγχο για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα. Μάλιστα, όπως είπε η πρώην παίκτρια του Love Island, η παραγωγή τους προσφέρει και προφυλακτικά τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν στη βίλα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: «Δεν πάτε κάπου αλλού;» - Εκείνοι τσακωνόντουσαν και ο Κόρκας με την Ιωάννα φιλιόντουσαν δίχως αύριο

Love island: Σύννεφα ανάμεσα μέσα στον Γιώργο Γ. και την Αναστασία - Αποφάσισαν να...