Από Πέννυ Μαστοράκου

Ξεκίνησε το απολαυστικό νέο επεισόδιο του Asia Express, και απόψε, την Κυριακή 9/10,τα ζευγάρια διαγωνίζονται σε έναν πολύ απαιτητικό αγώνα δρόμου που θα καθόριζε ποιος θα φύγει από το παιχνίδι. Δεδομένου ότι ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός έχουν την πολυπόθητη ασυλία, οι υπόλοιποι τρέχουν και δεν φτάνουν για την παραμονή τους!

Η τύχη χαμογέλασε στον Fipster και στον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ψάχνοντας για μέσο που θα τους έφτανε γρήγορα στον προορισμό τους ο Fipsterr και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έπεσαν πάνω σε μία παρέα Αυστραλών, και για καλή τους τύχη, όχι μόνο ήξεραν αγγλικά, αλλά τους κέρασαν και μία μπύρα πριν ξεκινήσουν με το πολυτελές αυτοκίνητο του οδηγού!

«Πριν μπούμε στο αμάξι έρχονται και οι μπύρες, αυτό δεν έχει ξαναγίνει» είπε ο Κωνσταντίνος μεταξύ άλλων έκπληκτος!

Τα δάκρυα του Fipster στην κάμερα

Με κλάματα ξεκίνησε το επεισόδιο στις 2/10 του Asia Express, διότι όπως είχε φανεί και στο τρέιλερ, ο Fipster, ο συμπαίκτης του Κωνσταντίνου Βασάλου, κατέρρευσε μπροστά στην κάμερα, εξαιτίας της βροχής που είχε ξεσπάσει στην πόλη που βρίσκονται.

Οι δυο τους έψαχναν ένα σπίτι για να μείνουν, όμως, κανείς δεν άνοιγε την πόρτα του για να τους υποδεχθεί και σαν να μη έφτανε η βροχή, ο youtuber πάτησε και μέσα στα νερά και έγινε "λούτσα". Οι άθλιες αυτές συνθήκες τον "λύγισαν" και δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έβαλε τα κλάματα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Με έκανε να νιώσω άβολα» - Όλη η αλήθεια για την σχέση του Γιώργου Μαυρίδη και του Μαυρίκιου Μαυρικίου στο Asia Express

Asia Express: «Ψάχναμε ψύλλο στα άχυρα» - Το τραγικό λάθος του Βασάλου και του Fipster