Από Πέννυ Μαστοράκου

Απόψε, την Παρασκευή 30/9 έχει την πρεμιέρα του, το νέο παιχνίδι επιβίωσης του Star Asia Express, και λίγη ώρα πριν το δούμε και επίσημα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος συμμετέχει (δείτε εδώ τα υπόλοιπα ζευγάρια του διαγωνισμού) με την σύζυγό του Κρίστη Καθάργια, έκανε μία ιδιαίτερα συγκινητική δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

Πιο συγκεκριμένα γνωστοποίησε την υπόσχεση που έδωσε στον γιο της, πως η μητέρα του θα γυρίσει πίσω ευτυχισμένη, υγιής και γεμάτη εμπειρίες, και κυριολεκτικά λυγίσαμε!

Η συγκινητική δημοσίευση του Γιώργου Μαυρίδη

«Καταρχάς θα έπρεπε να διαλέξω το ταίρι μου, να πάρω τον κολλητό μου και να πάω για την νίκη, η να επιλέξω το κορίτσι μου και να ζήσω μια μαγική εμπειρία μαζί της. Διάλεξα λοιπόν να πάρω μαζί μου το κορίτσι μου γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να αποβάλλω από μέσα μου τον ανταγωνισμό και να το απολαύσω, χωρίς να με νοιάζει το έπαθλο.

Ήθελα πάρα πολύ να της μεταδώσω όλα αυτά τα ωραία που έχουν δει τα μάτια μου ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο και έχοντας γίνει ένα με τους ντόπιους, ήθελα να δει ότι έχω δει, να νιώσει πρωτόγνωρα συναισθήματα και να ζήσει ότι έχω ζήσει για να τα θυμάται σε όλη της την ζωή.

Ξεκίνησα λέγοντας ότι για μένα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, ήταν γιατί είχα μια τεράστια ευθύνη. Ταξιδεύοντας τον κόσμο τα μάτια μου είδαν άπειρα πράγματα και καταστάσεις που κάποιες φορές γίνοντουσαν πολύ επικίνδυνες. Έχοντας λοιπόν μαζί μου την σύντροφό μου θα έπρεπε να είμαι σίγουρος ότι θα την επιστρέψω πίσω στο σπίτι της, όπως την πήρα, έτσι λοιπόν φεύγοντας υποσχέθηκα σε ένα μικρό παιδί ότι θα του φέρω πίσω την μητέρα του ευτυχισμένη, υγιή και γεμάτη εμπειρίες», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η συγκινητική υπόσχεση του Γιώργου Μαυρίδη στον γιο της Καθάργια για το Asia Express
Instagram

Η Χριστίνα Παππά αποκαλύπτει τα πάντα για το Asia Express

Tο πρωί της Παρασκευής 23/9 η Χριστίνα Παππά, η οποία συμμετείχε στο παιχνίδι με τον μονάκριβο γιο της, μίλησε για πρώτη φορά στο Ποιος είναι Πρωινιάτικα για το "σκληρό" όπως το χαρακτήρισε ριάλιτι, αλλά αποκάλυψε και τον λόγο που είπε το μεγάλο ναι.

«Στον γιο μου δεν αρέσει η τηλεόραση, ακόμα και όταν του λέω να βγει να πει κάτι για εμένα το κάνει με χίλια παρακάλια. Όταν με πήραν και μου έκανα πρόταση είπαμε όχι και τους είπα να πάρουν τον γιο μου, ο οποίος θα έλεγε σίγουρα όχι. Ο γιος μου όμως είπε ναι γιατί του άρεσε το παιχνίδι και το έβλεπε και έτσι είπαμε να πάμε», είπε αρχικά η η επιχειρηματίας και συνέχισε...

«Είναι η ωραιότερη εικόνα που θα έχετε δει ποτέ, είναι από τις ωραιότερες εμπειρίες και είναι ότι πιο σκληρό μπορεί να υπάρξει. Είναι πολύ ωραίο παιχνίδι πάντως» είπε κλείνοντας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ήταν κάτι πολύ απάνθρωπο» - Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Ζώτου πριν την πρεμιέρα του Asia Express

Asia Express - αποκλειστικό: Οι μέρες του Πέτρου Πολυχρονίδη και της Ζενεβιέβ Μαζαρί στην Ασία