Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η πρεμιέρα του, το Asia Express επιστρέφει απόψε (2/10) με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο δύσκολες δοκιμασίες και ζόρικες συνθήκες για τα ζευγάρια που έχουν απομείνει.

Όπως θα δούμε, οι αντοχές τους μειώνονται και η υπομονή τους δοκιμάζεται, ενώ ένα από τα πρόσωπο που αντιμετωπίζει μεγάλη δυσκολία είναι ο Fipster, ο οποίος μάλιστα κάποια στιγμή δεν αντέχει άλλο και ξεσπάει σε κλάματα.

Το trailer του Asia Express (2/10)

Από το Κωνσταντίνου και Ελένης στο Asia Express

Έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής 30/9 κι αν κρίνουμε από τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε στην δύσκολη ζώνη που προβάλλεται, άρεσε στο κοινό! Στο Asia Express συμμετέχουν 9 ζευγάρια - τώρα πια 8 αφού είχαμε την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση - αλλά υπάρχουν και πολλά άτομα που το απαρτίζουν και πίσω από τις κάμερες...

Ένας από αυτούς είναι παλιός γνώριμος όλων...

Μπορεί να έχουν περάσει 25 χρόνια από την πρώτη προβολή του «Κωνσταντίνου και Ελένης», οι δεκάδες όμως επαναλήψεις της διαχρονικής σειράς του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιάς την κάνουν να φαίνεται σαν να γυρίστηκε πρόσφατα και τους ηθοποιούς της σαν να παίζουν φέτος στο σίριαλ του ΑΝΤ1.

Αυτό όμως δεν ισχύει και για πολλούς από αυτούς τα τελευταία χρόνια, από τα 25 που προβάλλεται η σειρά, η καριέρα τους έχει πάρει στροφή, μακριά από την υποκριτική. Ένας από αυτούς μάλιστα επέστρεψε φέτος ξανά στην τηλεόραση, όχι όμως μπροστά από τον φακό αλλά πίσω από ένα μικρόφωνο αναλαμβάνοντας έναν ξεχωριστό ρόλο σε σχέση με αυτόν που τον είχαμε συνηθίσει.

Ο λόγος για τον Στέργιο Νένε, γνωστό από τη σειρά ως Νικόλας ο μπάρμαν, ο οποίος φέτος συμμετέχει ως «η φωνή» στο ταξιδιωτικό ριάλιτι Asia Express του Star με κεντρικό παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Κωνσταντίνου και Ελένης

Ο ηθοποιός εκτός από τα voice over στην εκπομπή είναι Creative Content Producer στην παραγωγή του Asia Express. Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής, με ανάμεικτες αντιδράσεις από το κοινό, το οποίο όμως γρήγορα κατάλαβε τη χαρακτηριστική φωνή του Στέργιου Νένε τον οποίο για πολλά χρόνια ακούει να υποδύεται τον «οινοχόο» Νικόλα με τη μηχανή, από το μπαρ που δουλεύει η Ελένη Βλαχάκη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Περίμενε την πρεμιέρα του Asia Express για να το πει: Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Ανυπομονώ να δω να τσιρίζει!» - Με αυτό το ζευγάρι του Asia Express είναι φανατική η Μαίρη Συνατσάκη