Από Πέννυ Μαστοράκου

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει και απόψε το επεισόδιο του Asia Express, όπου οι παίκτες θα αγωνιστούν σε έναν απαιτητικό αγώνα δρόμου προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι, και το Twitter πήρε για ακόμη μία φορά φωτιά με το νο1 ζευγάρι στις καρδιές του, το αγαπημένο της Μαίρης Συνατσάκη, αυτό του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Fipster!

Μπορεί στο προηγούμενο επεισόδιο να λύγισε ο ένας και να ξέσπασε σε κλάματα εξαιτίας τη απογοήτευσης και της ταλαιπωρίας που περνάνε, ωστόσο το βράδυ της Κυριακής 9/10 το γέλιο επέστρεψε στους παίκτες και αποθεώθηκαν στο Twitter, για το οποίο είναι ήδη νικητές!

Πανικός στο Twitter ακόμη μία φορά για τον Βασάλο και τον Fipster

Το απίθανο περιστατικό τους απόψε στον αγώνα δρόμου

Τα ζευγάρια διαγωνίζονται σε έναν πολύ απαιτητικό αγώνα δρόμου που θα καθόριζε ποιος θα φύγει από το παιχνίδι. Δεδομένου ότι ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός έχουν την πολυπόθητη ασυλία, οι υπόλοιποι τρέχουν και δεν φτάνουν για την παραμονή τους!

Ψάχνοντας για μέσο που θα τους έφτανε γρήγορα στον προορισμό τους ο Fipsterr και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έπεσαν πάνω σε μία παρέα Αυστραλών, και για καλή τους τύχη, όχι μόνο ήξεραν αγγλικά, αλλά τους κέρασαν και μία μπύρα πριν ξεκινήσουν με το πολυτελές αυτοκίνητο του οδηγού!

«Πριν μπούμε στο αμάξι έρχονται και οι μπύρες, αυτό δεν έχει ξαναγίνει» είπε ο Κωνσταντίνος μεταξύ άλλων έκπληκτος!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: «Ψάχναμε ψύλλο στα άχυρα» - Το τραγικό λάθος του Βασάλου και του Fipster

Asia Express: «Σκέψου ότι είναι το κεφάλι της Καγιά» - Ξεκαρδίστηκε το twitter με την επική στιγμή της Ζενεβιέβ