Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

O χρόνος μετρά αντίστροφα για τον νέο κύκλο του Survivor All Star και έτσι ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει προσεγγίσει τα πιο τρανταχτά ονόματα για να ενισχύσουν και φέτος το ριάλιτι επιβίωσης. Μπορεί όλα τα φώτα να είναι στραμμένα στον Ντάνο (δείτε εδώ τι απόφαση πάρθηκε για να ενταχθεί στο παιχνίδι), ωστόσο σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρουν παρουσιάζουν και τα υπόλοιπα ονόματα που θα κλείσουν με την εταιρεία παραγωγής.

Το πρωί της Τετάρτης (19/10) λοιπόν, στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκαν ο Τριαντάφυλλος, ο Σπύρος Μαρτίκας καθώς και ο Τζέιμς Καφετζής, οι οποίοι μίλησαν για τις όποιες συζητήσεις έχουν κάνει.

Κάποια στιγμή, η εκπομπή συνδέθηκε και με τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος αποκάλυψε πως τα έχει βρει με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και πως αν ολοκληρωθούν κάποιες εργασίες που κάνει σε ένα νέο μαγαζί του, θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, μαζί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η αποκάλυψη του Σάκη Κατσούλη για το Survivor All Star

«Τα έχω βρει με τον Ατζούν, μία χαρά όλα, μαζί με τη Μαριαλένα. Δεν έχουμε υπογράψει. Αν καταφέρω και το μαγαζί τρέξει, θα ταξιδέψω», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

Ο παίκτης του πρώτου κύκλου που θέλει διακαώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Καθώς περνάει ο καιρός βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στον νέο κύκλο του Survivor που αυτή τη φορά θα έχει τη μορφή All Star. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει βάλει στόχο να στελεχώσει το ριάλιτι επιβίωσης μόνο με δυνατά ονόματα και έτσι είναι διατεθειμένος να τα παίξει όλα για όλα.

Ήδη έχει ανεβάσει κατά πολύ το έπαθλο του νικητή, ωστόσο τόνισε πως δεν θα υπάρξουν διαβαθμίσεις στους μισθούς των παικτών, καθώς όλοι ανεξαιρέτως θα παίρνουν 5.000 ευρώ.

Το γεγονός αυτό δημιούργησε μερικές εντάσεις, ωστόσο δεν είναι λίγοι οι διαγωνιζόμενοι που βρίσκουν αυτή την πρόταση άκρως δελεαστική.

Αφού λοιπόν ο Γιώργος Αγγελόπουλος απέρριψε την πρόταση που του έγινε από την εταιρεία παραγωγής, ο Ατζούν στράφηκε στο αμέσως επόμενο μεγάλο όνομα του πρώτου κύκλου, τον Μάριο Πρίαμο. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Μας και αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για το All Star, ξεκαθαρίζοντας πως το χρηματικό ποσό που προσφέρει ο Τούρκος παραγωγός αποτελεί ένα μεγάλο κίνητρο.

«Η πρόταση έγινε και είμαστε σε συζητήσεις να δούμε τι θα αποφασίσουμε εγώ και η παραγωγή. Το Survivor είναι το παιχνίδι που ανέδειξε όλους εμάς που συμμετείχαμε. Ο καθένας κάνει τη δική του πορεία και έχει τις δικές του ανάγκες. Σίγουρα αν τα 5000 ευρώ ισχύουν για την εβδομάδα θα ήταν ένα πολύ καλό κίνητρο», είπε ο Μάριος Ιωαννίδης.

Πηγή: ομ

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor All Star: Η Κάτια Ταραμπάνκο "λύνει" την σιωπή της και αποκαλύπτει - «Μου έγινε πρόταση και...»

«Πίνουν νερό στο όνομά του...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για τις σχέσεις του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί