Από Πέννυ Μαστοράκου

Σε θρίλερ έχει μετατραπεί η κατάσταση με το Survivor Αll Star (δείτε εδώ πότε θα κάνει την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του) και όσο προχωράει ο καιρός, μαθαίνουμε ολοένα και περισσότερα άτομα που θα επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο για την αναμέτρησή τους ανάμεσα στους καλύτερους που πέρασαν από το παιχνίδι επιβίωσης!

Το πρωί της Τρίτης 18/10 δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία αποκάλυψε πως δέχθηκε πρόταση για τον νέο κύκλο του παιχνιδιού, αλλά και την απάντησή της.

Όλα όσα δήλωσε η Κάτια Ταραμπάνκο για το Survivor All Star

«Επίσημα δηλώνω ότι δεν πηγαίνω στο Survivor φέτος τουλάχιστον. Το λέω μία και τελευταία φορά. Δεν ξαναπάω στο Survivor. Έχω πάρα πολλά συμβόλαια που έχουν υπογραφεί ήδη, που δε μου αφήνουν χρονικά περιθώρια να πάω Άγιο Δομίνικο, φέτος όμως. Του χρόνου μπορεί να πάω.

Μου έγινε πρόταση. Δεν αρνήθηκα, απλά είπα πως θα το δούμε. Έγινε μια πρώτη κουβέντα. Η πρόταση έχει γίνει, αλλά χρονικά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω» δήλωσε η Κάτια Ταραμπάνκο ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για τις σχέσεις του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Ο Γιώργος Λιανός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Γεια Σου και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, για την πρώτη τους συνάντηση καθώς και για τα στοιχεία που τον έχουν κάνει έναν από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες (δείτε εδώ ποια ερώτηση τον ενοχλεί στις συνεντεύξεις του).

«Την πρώτη φορά που είχα κατέβει για να συμπαρουσιάσω το Survivor μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, με φώναξε στο σπίτι του στον Άγιο Δομίνικο και μου είπε έχω ένα τηλεπαιχνίδι, το οποίο έμαθα ότι κάποιοι προσπαθούν να το βγάλουν πριν από εμάς. Το My Man Can θα ξεκινούσε σε 15 μέρες και μου λέει θέλω να το παρουσιάσεις εσύ. Με έφερε κρυφά. Με έβαλε σε ένα αεροπλάνο και με έστειλε κρυφά στην Κων/πολη. Δεν το είχα πει ούτε στη μάνα μου. Της το είπα, αφού γυρίσαμε τα πρώτα επεισόδια κι είχαν μονταριστεί.

Ο Acun έχει motto που μου αρέσει πάρα πολύ. Acun Medya είμαστε, θα τα καταφέρουμε… Είναι ωραίος. Είναι ένας τύπος, ο οποίος έχει ξεφύγει σε οικονομική επιφάνεια και status κι ειδικά στην Τουρκία πίνουν νερό στο όνομά του. Κάνει παραγωγές σε όλο τον κόσμο. Παρόλα αυτά θα ζητήσει την άποψη όλων»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ξέρω και...» - Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει τα κρυφά χαρτιά του ΣΚΑΪ για το Survivor All Star

Τον διεκδικούν από το Survivor All Star και από το Γειά Σου - Το πρόσωπο που έχει διχάσει το ΣΚΑΪ