Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Γιώργος Λιανός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Γεια Σου και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, για την πρώτη τους συνάντηση καθώς και για τα στοιχεία που τον έχουν κάνει έναν από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες (δείτε εδώ ποια ερώτηση τον ενοχλεί στις συνεντεύξεις του).

Ο Γιώργος Λιανός για τον Ατζούν Ιλιτζαλί

«Την πρώτη φορά που είχα κατέβει για να συμπαρουσιάσω το Survivor μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, με φώναξε στο σπίτι του στον Άγιο Δομίνικο και μου είπε έχω ένα τηλεπαιχνίδι, το οποίο έμαθα ότι κάποιοι προσπαθούν να το βγάλουν πριν από εμάς. Το My Man Can θα ξεκινούσε σε 15 μέρες και μου λέει θέλω να το παρουσιάσεις εσύ. Με έφερε κρυφά. Με έβαλε σε ένα αεροπλάνο και με έστειλε κρυφά στην Κων/πολη. Δεν το είχα πει ούτε στη μάνα μου. Της το είπα, αφού γυρίσαμε τα πρώτα επεισόδια κι είχαν μονταριστεί.

Ο Acun έχει motto που μου αρέσει πάρα πολύ. Acun Medya είμαστε, θα τα καταφέρουμε… Είναι ωραίος. Είναι ένας τύπος, ο οποίος έχει ξεφύγει σε οικονομική επιφάνεια και status κι ειδικά στην Τουρκία πίνουν νερό στο όνομά του. Κάνει παραγωγές σε όλο τον κόσμο. Παρόλα αυτά θα ζητήσει την άποψη όλων»

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε για τις αμοιβές των παικτών στο νέο κύκλο του reality

Πριν καλά καλά ξεκινήσει το Survivor all star οι σχετικές συζητήσεις έχουν πάρει φωτιά με τα μέσα να διαδίδουν διαρκώς πληροφορίες και τον Γιώργο Λιανό, ως παρουσιαστής να απαντάει σε πολλές από αυτές.

Μπορεί να αρχίζει να κουράζεται με τον βομβαρδισμό ερωτήσεων, που δέχεται ωστόσο την Πέμπτη 6/10 τον είδαμε να κάνει δηλώσεις στο κανάλι, που φιλοξενεί το ριάλιτι, το ''Πρωινό μας''. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως πολλά από όσα ακούγονται για τις αμοιβές των παικτών δεν ισχύουν.

«Παιδιά, θα υπάρχει πλαφόν, το θέμα είναι το παιχνίδι να παιχτεί δίκαια. Επομένως όλοι οι παίκτες πρέπει να πάρουν το ίδιο χρηματικό ποσό».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ξέρω και...» - Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει τα κρυφά χαρτιά του ΣΚΑΪ για το Survivor All Star

Η ηχηρή απουσία του Γιώργου Λιανού από την βάφτιση των διδύμων του Τανιμανίδη - Ο πραγματικός λόγος που δεν παρευρέθηκε