Από Ελένη Μήτση

Ένα γεμάτο δοκιμασίες, ατάκες και πάνω από όλα την προσπάθεια των κοριτσιών να γίνουν top models, επεισόδιο είδαμε τη Δευτέρα 17/10 στο GNTM 5. Τα κορίτσια τα έδωσαν τον εαυτό τους σε μια φωτογράφιση υψηλής ραπτικής με το πλάνο της Κότυ να σχολιάζεται έντονα από το twitter. Στη συνέχεια όλες κρίθηκαν με τον ίδιο τρόπο με τις αποχωρήσεις να είναι πάνω από μία...

Tα highlights για το επεισόδιο της Δευτέρας 17/10 στο GNTM 5

Άφωνες οι παίκτριες με την οικειοθελή αποχώρηση

Από τα πρώτα επεισόδια έχουν ξεκινήσει οι ανατροπές στο νο1 διαγωνισμό μοντέλων GNTM 5, καθώς αυτή τη χρονιά οι κριτές δεν αστειεύονται και οι δοκιμασίες είναι πολύ απαιτητικές και ιδιαίτερα δύσκολες, με τα μοντέλα να προσπαθούν να δίνουν τον καλύτερό εαυτό τους, είτε αυτό έχει επιπτώσεις σωματικά (όπως είδαμε πριν λίγες μέρες με παίκτρια που τραυματίστηκε) είτε στην ψυχολογία τους.

Η Εβελίνα Πετρουγάκη, στην αρχή του επεισοδίου της Δευτέρας 17/10 συγκέντρωσε τις συμπαίκτριές της στο καθιστικό για να τους κάνει την ανακοίνωση της αποχώρησής της, η οποία οφείλεται σε πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα γόνατά της.

«Σας μάζεψα δεν μπορώ να συνεχίσω, νιώθω ότι έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και δεν μπορώ να ανταποκριθώ άλλο. Οπότε αποφάσισα να αποχωρήσω για να αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα υγείας και να μην έχω περαιτέρω προβλήματα αργότερα. Έχω κάποια θεματάκια με τα γόνατά μου που χρειάζονται αγάπη, στοργή και ειδική μεταχείριση για να συνέλθουν και να πάψουν να με βασανίζουν γιατί τώρα απλά τα βασανίζω εγώ και αυτά ανταποδίδουν» είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια.

Απασφάλισε η Γρηγοριάνα με την υποκρισία συμπαίκτριάς της

Η αλήθεια είναι πως το GNTM 5 είναι ένας διαγωνισμός ο οποίος εμπεριέχει έντονα το στοιχείο του ανταγωνισμού, και πλέον τα κορίτσια όσο προχωρούν οι δοκιμασίες και λιγοστεύουν τα άτομα πρέπει να είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν τα πάντα.

Το βράδυ της Δευτέρας 17/10 μετά την αποχώρηση της Εβελίνας η Γρηγοριάνα σχολίασε την αντίδραση της Αλεξίας στην αποχώρηση, η οποία πως είναι καλύτερο που φεύγει τώρα που είναι στην κορυφή, κάτι που δεν άρεσε στην παίκτρια και το θεώρησε υποκριτικό.

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τη συγκεκριμένη. Η Αλεξία Κ. πιστεύω ότι είναι πολύ ψεύτικο αυτό που βγάζει. Το κατάλαβα από τη μέρα που είχα χτυπήσει και κάθε μέρα μου έλεγε πρέπει να φύγεις οικειοθελώς. Και δεν φτάνει αυτό, όταν χτύπησε η Κάτια επέμενε να φύγει κι αυτή γιατί αυτό λέει το συμβόλαιο.

Είναι ένα κορίτσι, που δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει εδώ. Δεν μου αρέσει η κακία κι η αρνητική ενέργεια και δεν μπορώ γενικά την υποκρισία» είπε η Γρηγοριάνα φανερά απογοητευμένη.

Ο Χρήστος Μπίρμπας δίχασε τις παίκτριες με την εμφάνισή του

Ο Χρήστος Μπίρμπας, είναι μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού GNTM, καθώς εκτός από τρομερό μοντέλο είναι ένας χαρακτήρας με πολύ χιούμορ (δείτε εδώ την επική σκηνή ζηλοτυπίας με την Μαίρη Βιτίναρος) και θετική ενέργεια, τον οποίο έχουν λατρέψει τα κορίτσια ως άτομο που τις συμβουλεύει και τις κατευθύνει!

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 17/10 τον υποδέχθηκαν τα κορίτσια στην πισίνα για να απολαύσουν χαλαρές στιγμές, και εξαιτίας της εμφάνισής του τα σχόλια πήραν φωτιά, καθώς πέρα από την εντυπωσιακή κορμοστασιά του, δεν μπορούσαν να μην σχολιάσουν και το μαγιό του!

«Ο Χρήστος με μαγιό είναι φανταστικός, ούτως ή άλλως είναι μοντέλο και φαίνεται» είπε η Μαρίτα. «Καλά ο Χρήστος ότι και να βάλει του πάει. Αυτό είναι γεγονός αλλά όχι και μαγιό τυρόπιτα. Ήταν λίγο αστείο το μαγιό του» σημείωσε η Βικτώρια, την οποία μάλλον δεν την κέρδισε το μαγιό!

"Καταπέλτης" η Βίκυ Καγιά για την στάση της Τζούλιας στον διαγωνισμό

Λίγο μετά την ατυχία της Κότυ στην σημερινή φωτογράφιση του GNTM την Δευτέρα 17/10, τα κορίτσια πήγαν στο πλατό όπου τις περίμεναν οι κριτές προκειμένου να σχολιάσουν το σημερινό τους αποτέλεσμα στην δοκιμασία η οποία είχε να κάνει με τένις, αλλά και με υψηλή ραπτική.

Η Τζούλια δεν ήταν μία από τις τυχερές, καθώς δεν κατάφερε να τα πάει τόσο καλά όσο περίμενε, και η προσπάθειά της δεν έπεισε την Βίκυ Καγιά, η οποία δεν έκρυψε την απογοήτευσή της και είπε ανοιχτά τη γνώμη της.

«Δεν ξέρω τι έχεις πάθει και έχει αλλάξει. Από την αρχή που μπήκες εδώ είχες μια τέλεια ενέργεια και τώρα δείχνεις ότι το έχεις χάσει αυτό. Δεν το είχες αυτή τη φορά, ούτε στο σετ, ούτε στο τελικό αποτέλεσμα, δεν τα πήγες καθόλου καλά. Πρέπει να προσπαθήσεις πολύ, γιατί τα περιθώρια στενεύουν» είπε η παρουσιάστρια κρούοντας τον κώδωνα για το μοντέλο.

GNTM

H ένταση με τη φωτογραφία της Ζωής

Μπορεί τα κορίτσια να προσπάθησαν πολύ στο επεισόδιο της Δευτέρας 17/10 στο GNTM 5 σε μία φωτογράφιση υψηλής ραπτικής, όμως η Ζωή δίχασε όλους τους κριτές και κυρίως τη Βίκυ Καγιά:

«Θέλεις να βγάζεις τέτοιες φωτογραφίες; Αν θέλεις να είναι ανάλατες οι φωτογραφίες σου είναι δικαίωμά σου, αλλά δεν θα μπορέσεις να πας μακριά...».

GNTM - Ζωή

Δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις στο αποψινό επεισόδιο!

Αρκετά ανατρεπτικό ήταν το αποψινό επεισόδιο στο GNTM 5, την Δευτέρα 17/10, καθώς όσο προχωρά ο διαγωνισμός και οι δοκιμασίες τόσο οι παίκτριες λυγίζουν και πολλές δεν αντέχουν και εγκαταλείπουν για δικούς τους λόγους το παιχνίδι!

Μετά την αποχώρηση της Εβελίνας, γνωρίζαμε πως άλλη μία παίκτρια θα αποχωρούσε απόψε, αλλά όχι ότι θα έφευγε οικειοθελώς και εκείνη πριν προλάβει να ανακοινώσει η Βίκυ Καγιά ποια δεν θα συνεχίσει κατά την άποψη των κριτών!

Στο τέλος λοιπόν του επεισοδίου υπήρξε ακόμα μία οικειοθελής αποχώρηση, και η Έφη Μπαντή ανακοίνωσε πως αποχωρεί για προσωπικούς λόγους. Οι κριτές όπως και οι συμπαίκτριές της έμειναν άφωνοι καθώς δεν το περίμεναν καθόλου, και με δάκρυα και αγκαλιές την αποχαιρέτησαν όλοι!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Κοτζάμ κριτές στο GNTM όχι τίποτα αξιοπρεπείς κακομοίρηδες» - Οι αιχμές των Ράδιο Αρβύλα για το GNTM 5

GNTM 5: Την χειροκροτούσε όλο το σετ - Η Μαίρη Βιτινάρος έπαιζε τένις με ψηλά τακούνια