Από Πέννυ Μαστοράκου

Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν για τα καλά το βράδυ της Δευτέρας 17/10 (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη στην πρεμιέρα), και δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο το GNTM 5, καθώς όπως και άλλοι συνάδερφοι στην τηλεόραση, έτσι και εκείνοι σχολίασαν και σατίρισαν τα όσα έγιναν στην οντισιόν της 21χρονης Εύας (την οποία είχε σχολιάσει και η Μπέττυ Μαγγίρα), η οποία αν θυμάστε καλά είχε αρνηθεί να ξυρίσει τα μαλλιά της.

Έτσι λοιπόν έφτιαξαν ένα βίντεο στο οποίο διακωμωδούσαν την οντισιόν της, και όπως πάντα ήταν καυστικότατοι...

Το βίντεο των Ράδιο Αρβύλα για το GNTM

«Δηλαδή μας λες ότι εσύ δεν είσαι σε θέση να ξεπουληθείς για να κάνεις καριέρα; Θα έπρεπε να ντρέπεσαι! Ξέρεις πόσο άσχημο είναι να διατηρείς τα “πιστεύω” σου και την αξιοπρέπειά σου; Αντιλαμβάνεσαι τι μας λες. Τι σας λέω; Ότι δεν είναι τα παιδιά το παν. Ξέρεις πόσες φορές εμείς ξεπουληθήκαμε για να γίνουμε διάσημοι και βλέπεις τι είμαστε τώρα κοτζάμ κριτές στο GNTM όχι τίποτα αξιοπρεπείς κακομοίρηδες» ανέφεραν χιουμοριστικά στο βίντεο...

Έγινε γνωστό λίγο πριν την πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα - Ποιο είναι το μέλλον της δεύτερης εκπομπής του Αντώνη Κανάκη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τον Αντώνη Κανάκη και τις εκπομπές του στο κανάλι του Αμαρουσίου, τον Αντ1, καθώς εκτός από το Ράδιο Αρβύλα, την εκπομπή που περιμέναμε πως και πως όλοι την πρεμιέρα της απόψε Δευτέρα 17/10 (δείτε εδώ την σχετική ανακοίνωση του σταθμού) έρχεται και η δεύτερη εκπομπή του παρουσιαστή σε λίγο καιρό.

Μετά τις έκτακτες αλλαγές που έγιναν στα προγράμματα του σταθμού εξαιτίας του Μουντιάλ, ο Αντώνης Κανάκης με την ομάδα του ξεκίνησαν νωρίτερα το Ράδιο Αρβύλα, και περιμένουν την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, όπου δίχως απροόπτου θα κάνει την πρεμιέρα του και το Βινύλιο.

Με νοσταλγική διάθεση, τραγούδι χορό αλλά και περισσότερη συζήτηση τη φετινή χρονιά, η παρέα επιστρέφει κάθε Παρασκευή βράδυ για να μας κρατά συντροφιά.

Ποιο είναι το μέλλον της δεύτερης εκπομπής του Αντώνη Κανάκη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αλλάζουν τα πάντα φέτος - Η νέα απόφαση των Ράδιο Αρβύλα για τη θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ριζικές αλλαγές για το Ράδιο Αρβύλα - Οι αποφάσεις που καλείται να πάρει σύντομα ο Αντ1