Από Πέννυ Μαστοράκου

Οι διαγωνισμοί έχουν και τα απρόοπτα τους, και ένα από αυτά παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας 17/10 στο GNTM, κατά την διάρκεια της φωτογράφισης. Πιο συγκεκριμένα, μετά την ήσυχη μέρα που πέρασαν οι παίκτριες με τον Χρήστο Μπίρμπα και τα παιχνίδια στην πισίνα, τα κορίτσια μπήκαν ξανά στο σετ προκειμένου να πετύχουν την ιδανική λήψη που θα τους εξασφαλίσει την παραμονή τους στο παιχνίδι!

Το concept ήθελε τις διαγωνιζόμενες να φωτογραφίζονται ως τενίστριες, και κατά τη διάρκεια της φωτογράφισής της Κότυ, υπήρξε ένα απρόοπτο!

Η Κότυ έγινε το επίκεντρο του σχολιασμού των χρηστών του Twitter

Η Kότυ είχε θέμα με το φόρεμα της, το οποίο ξέφυγε αρκετές φορές με αποτέλεσμα να υπάρχουν αποκαλυπτικά πλάνα, τα οποία δεν άφησαν ασχολίαστα στο Twitter!

Άφωνες οι παίκτριες με την οικειοθελή αποχώρηση

Από νωρίς έχουν ξεκινήσει οι ανατροπές στο νο1 διαγωνισμό μοντέλων GNTM 5, καθώς αυτή τη χρονιά οι κριτές δεν αστειεύονται και οι δοκιμασίες είναι πολύ απαιτητικές και ιδιαίτερα δύσκολες, με τα μοντέλα να προσπαθούν να δίνουν τον καλύτερό εαυτό τους, είτε αυτό έχει επιπτώσεις σωματικά είτε στην ψυχολογία τους.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εδώ στο tv-24.gr απόψε στο σπίτι των κοριτσιών θα υπήρχε η δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση, όπως και έγινε!

Η Εβελίνα Πετρουγάκη, στην αρχή του επεισοδίου συγκέντρωσε τις συμπαίκτριές της στο καθιστικό για να τους κάνει την ανακοίνωση της αποχώρησής της, η οποία οφείλεται σε πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα γόνατά της.

«Σας μάζεψα δεν μπορώ να συνεχίσω, νιώθω ότι έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και δεν μπορώ να ανταποκριθώ άλλο. Οπότε αποφάσισα να αποχωρήσω για να αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα υγείας και να μην έχω περαιτέρω προβλήματα αργότερα. Έχω κάποια θεματάκια με τα γόνατά μου που χρειάζονται αγάπη, στοργή και ειδική μεταχείριση για να συνέλθουν και να πάψουν να με βασανίζουν γιατί τώρα απλά τα βασανίζω εγώ και αυτά ανταποδίδουν» είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Είναι ύπουλη, αλεπού...» - Τα σχόλια της Κότυ για το πλεονέκτημα της Αλεξίας

GNTM 5: «Μου έλεγε πρέπει να φύγεις!» - Απασφάλισε η Γρηγοριάνα με την υποκρισία συμπαίκτριάς της