Από Ελένη Μήτση

Στο νέο επεισόδιο της Δευτέρας 17/10 για το GNTM 5 θα δούμε τα μοντέλα να έρχονται αντιμέτωπα με μία δοκιμασία, που όσο να 'ναι φέρει νέες προκλήσεις για την παραμονή τους στο σπίτι.

Η Μαίρη Βιτινάρος λοιπόν, θα είναι εκείνη που θα ανοίξει το σετ και θα τους δείξει πως θα πρέπει να παίξουν τένις, ενώ θα φορούν ψηλά τακούνια. Φυσικά η coach, όπως βλέπουμε και στο πλάνο του Breakfast at star εντυπωσιάζει τα κορίτσια, τα οποία δεν σταματούν να τη χειροκροτούν.

Απόσπασμα από το σημερινό 17/10 επεισόδιο του GNTM 5

Η σκηνή ζηλοτυπίας της Μαίρης Βιτίναρος στον Χρήστο Μπίρμπα

Ένα νέο επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 11/10 στο GNTM 5 με τα κορίτσια να φωτογραφίζονται σε άλλη μια δοκιμασία αποχώρησης (δείτε εδώ τα κορίτσια, που πήραν disadvantage).

Σε αυτό το σετ λοιπόν, τα μοντέλα θα είχαν ως παρτενέρ τους τον Χρήστο Μπίρμπα, ο οποίος εκτός από coach για τα κορίτσια είναι ένας ωραίος άντρας, που στις περισσότερες κοπέλες ασκεί γοητεία.

Τις φάσεις λοιπόν, που ο Χρήστος κόμπλαρες ή τα κορίτσια τρελαίνονταν μαζί του αντιλήφθηκε η Μαίρη Βιτίναρος και ξεκίνησε να του κάνει κάποια σχόλια, σχετικά με τα δικαιώματα που δίνει.

«Όχι πολλά πολλά σου σου με όλες», είπε η Μαίρη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Η παραγωγή εξετάζει...» - Επιστρέφει στον διαγωνισμό η Σοφία Χατζηπαντελή;

GNTM 5: Δεν έγινε ούτε αναφορά στο όνομά της - Ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε η 47χρονη Άννα