Από Ελένη Μήτση

Ένα νέο επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 11/10 στο GNTM 5 με τα κορίτσια να φωτογραφίζονται σε άλλη μια δοκιμασία αποχώρησης (δείτε εδώ τα κορίτσια, που πήραν disadvantage).

Σε αυτό το σετ λοιπόν, τα μοντέλα θα είχαν ως παρτενέρ τους τον Χρήστο Μπίρμπα, ο οποίος εκτός από coach για τα κορίτσια είναι ένας ωραίος άντρας, που στις περισσότερες κοπέλες ασκεί γοητεία.

Τις φάσεις λοιπόν, που ο Χρήστος κόμπλαρες ή τα κορίτσια τρελαίνονταν μαζί του αντιλήφθηκε η Μαίρη Βιτίναρος και ξεκίνησε να του κάνει κάποια σχόλια, σχετικά με τα δικαιώματα που δίνει.

Το σχόλιο της Μαίρης Βιτίναρος στον Χρήστο Μπίρμπα

«Όχι πολλά πολλά σου σου με όλες», είπε η Μαίρη.

Το μοντέλο που κόμπλαρε τον Χρήστο

Η φωτογράφιση για τα μοντέλα του GNTM 5 ξεκίνησε την Τρίτη 11/10 και έτσι ανάμεσα στα κορίτσια, που έδωσαν τον εαυτό της ήταν και η μαμά της παρέας, Μικαέλα (δείτε εδώ το λόγο που έκλαψε).

Με πολύ θάρρος μπήκε στο σετ και φωτογραφήθηκε για το κόνσεπτ με τον Χρήστο Μπίρμπα. Μάλιστα μπήκε τόσο έντονα στον ρόλο της σε σημείο να ντραπεί η ίδια για κάποιες πόζες με τον Χρήστο να σχολιάζει πως έτρεμε.

«Με στηρίζει το team, τα κορίτσια είναι υπέροχα και νιώθω ένα από αυτά. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτά τα κορίτσια. Δεν μπορούσα στη ζωή να φέρω στον κόσμο άλλο ένα παιδάκι και τώρα έχω 19 κοπέλες εδώ μέσα. Πραγματικά είναι μεγάλη κοπέλα αλλά νιώθω ευλογημένη που έχω 19 κόρες».

Μικαέλα Νόβακ

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Είναι ύπουλη, αλεπού...» - Τα σχόλια της Κότυ για το πλεονέκτημα της Αλεξίας

GNTM 5: Αποδυνάμωσε 3 κορίτσια - Τα μοντέλα που έδωσε disadvantage η Αλεξία