Από Ελένη Μήτση

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή μια οικειοθελής αποχώρηση, που αφορά στο παιχνίδι αγάπης του ΣΚΑΪ ''Love island'' με μία από τις κοπέλες να μην αντέχουν να συνεχίσουν σε όλο αυτό, που ζητάει το ριάλιτι.

Ο λόγος για την Ιωάννα Τζανή, την οποία βλέπαμε πολύ καλά στο πλάι του Γιώργου Κόρκα. Η παίκτρια αφού πήρε το χρόνο της, απέκτησε και πάλι επαφή με τα social media και έτσι την Παρασκευή 14/10 έκανε την πρώτη της ανάρτηση εξηγώντας πολλά.

Η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας Τζανή μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Love island

«Μια από τις πιο συναρπαστικές και ιδιαίτερες εμπειρίες της ζωής μου έλαβε τέλος. Μπορεί να ήταν σύντομο το πέρασμα μου, αλλά το έζησα στο 100% και δεν μετανιώνω για τίποτα. Γέλασα με την ψυχή μου, ένιωσα όλα τα συναισθήματα στο φουλ και γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους που θα κρατήσω σίγουρα στη ζωή μου.

Και φυσικά να πω ένα δημόσιο ευχαριστώ στον @gkorkas που έκανε την διαμονή μου στη βίλα του @loveislandgreece πολύ πιο ευχάριστη, διασκεδαστική και με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι ναι, μπορούν να αναπτυχθούν συναισθήματα μεταξύ δυο ανθρώπων ακόμα και μέσα σε λίγες ημέρες.

Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παρουσιάστρια της καρδιάς μας @ilianapapageorgiou που με τη γλυκύτητα και το χιούμορ της μας έκανε να νιώσουμε οικεία, να εκφραστούμε και να γίνει ακόμα πιο όμορφο αυτό το ταξίδι. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και τα μηνύματα αγάπης! Είστε όλοι υπέροχοι».

Ποιους ετοιμάζονται να βάλουν στο παιχνίδι για να ανακάμψουν τα νούμερα τηλεθέασης

Όπως σας είχαμε γράψει πρώτοι, αποκλειστικά στο Tv-24.gr, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έθεσε έναν και μοναδικό όρο στο συμβόλαιό της για να αναλάβει το Love island και η παραγωγή, παρά τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης το σέβεται και δεν θέλει να τον σπάσει.

Το ερωτικό ριάλιτι που έκανε την εμφάνισή του στην οθόνη του ΣΚΑΪ, δεν κίνησε την περιέργεια των τηλεθεατών, με τα νούμερα να είναι ιδιαίτερα χαμηλά. Και καθώς το κόστος του προγράμματος είναι υψηλό, οι ιθύνοντες προσπαθούν να σώσουν ό,τι σώζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παιχνίδι θα μπουν νέα πρόσωπα, κυρίως influencers για να προσελκύσουν το δυναμικό κοινό. Αν και σε αυτή την περίπτωση τα ποσοστά δεν ανακάμψουν, τότε θα μειωθεί ο αριθμός των επεισοδίων και το τέλος θα γραφτεί πιο σύντομα από ό,τι υπολογιζόταν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Αποχώρησε μετά από τσακωμό παίκτης του Love Island

Love Island Trailer (12/10): Μία απρόσμενη ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αλλάζει τα πάντα