Από TV24 Team

Λίγες εβδομάδες βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΪ το Love Island ωστόσο ήδη έχει καταφέρει να κάνει αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό. Όχι τόσο μέσα από το περιεχόμενό του, αλλά μέσα από τις ατάκες των παικτών που αποτελούν πολλές φορές πηγή για σχόλια στα social media.

Νέοι παίκτες έχουν μπει (δείτε εδώ την τελευταία προσθήκη στο παιχνίδι), ζευγάρια έχουν δημιουργηθεί και έχουν χωρίσει, ωστόσο όπως σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπήρξε και μία ηχηρή οικειοθελής αποχώρηση.

Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει καταφέρει μέσα σε λίγες εβδομάδες να τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού καθώς και ορισμένων συμπαικτριών του.

Ο παίκτης που αποχώρησε από το Love Island

Ο λόγος για τον Γιώργο Κόρκα! Όπως μας αναφέρουν πηγές που βρίσκονται κοντά στον διαγωνιζόμενο, μετά από έναν μεγάλο καυγά που είχε, πήρε την απόφαση να διακόψει οριστικά τη συμμετοχή του στο Love Island, κάτι που θα παρακολουθήσουμε μέσα στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι. Άλλωστε όπως έχει γίνει γνωστό τα γυρίσματα πραγματοποιούνται περίπου όπως και στο Survivor, οπότε δεν είμαστε μακριά από τις εξελίξεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ήδη από την πρώτη μέρα που μπήκε στο παιχνίδι ο Γιώργος Κόρκας είχε δημιουργήσει ορισμένες εντάσεις, οπότε επέλεξε να αποχωρήσει για να μην συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Γιώργος Κόρκας Love Island

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Κόρκα

  • Ηλικία: 29 ετών
  • Επάγγελμα: Ηνίοχος
  • Ζώδιο: Αιγόκερως
  • Celebrity crush: Όλγα Φαρμάκη

Μένει με την οικογένεια του στην Κόρινθο όπου και ασχολείται με τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Έχει σπουδάσει Business Administration στην Ελλάδα αλλά και στο Λονδίνο. Αγαπάει τα extreme sports, κάνει χειμερινό και θαλάσσιο σκι, snowboard, αναρρίχηση, skydiving, kite surfing. Ασχολείται χρόνια με την ιππασία και τα άλογα. Έχει δικό του στάβλο με 3 άλογα και ένα μικρό γαϊδαράκο που αγαπάει και περιποιείται. Ένας ιππότης που ψάχνει την πριγκίπισσα του... Η ιδανική σύντροφος για τον Γιώργο πρέπει να έχει χιούμορ, να είναι αυθόρμητη, αλλά και δραστήρια όπως ο ίδιος.

Στο παρελθόν πληγώθηκε από σχέση του όταν δεν του στάθηκε σε μια δύσκολη στιγμή και έκτοτε κλονίστηκε η εμπιστοσύνη του απέναντι στις γυναίκες. Στο Love Island ο Γιώργος αν νιώσει πραγματικά συναισθήματα δεν θα σταματήσει τον εαυτό του και δεν τον ενδιαφέρει καθόλου αν θα γίνει όπως λέει ο ίδιος «ρόμπα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love island: Άκουσαν την εντολή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - Κοιμήθηκαν στην πισίνα Γιώργος Κόρκας και Ιωάννα Τζανή

Είχε βγει νικήτρια στο GNTM - Η πρώην σύντροφος του Αλέξανδρου Κώτση από το Love island