Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η χθεσινή επιλογή του Παναγιώτη φαίνεται να μην χαροποίησε ιδιαίτερα την Κλαούντια η οποία εξομολογείται στη Χριστίνα πως δεν της αρέσει! Τι θα συμβεί όμως όταν απόψε στις 23.15 κάνει την είσοδό του στο Love Island ένας νέος Islander;

Η είσοδός του φέρνει και τα πρώτα ραντεβού και αυτή τη φορά μία μαγική βόλτα περιμένει δύο από τα κορίτσια. Ο νέος πειρασμός αφήνει θετικές εντυπώσεις σε κάθε ραντεβού του και τα κορίτσια μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

Την ίδια ώρα ο Γιώργος Γ. νιώθει να πετάει στα σύννεφα αφού επιτέλους περνάει το χρόνο του μαζί με την Αναστασία και δηλώνει ευτυχισμένος. Οι εντάσεις ανάμεσα στη Νίκη και στον Αλέξανδρο Λ. γίνονται θέμα συζήτησης στη βίλα με τον εκνευρισμό τους να χτυπάει κόκκινο (δείτε εδώ ένα super αποκλειστικό για τον παίκτη που αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι).

Λίγο πριν ο νέος Πειρασμός να κάνει την επιλογή του ο ερχομός της Ηλιάνας φέρνει μία απρόσμενη ανακοίνωση. Ένας Islander αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από τη βίλα… Τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιες είναι οι αντιδράσεις των υπολοίπων;

Το αποψινό (12/10) trailer του Love Island

Ποια παίκτρια επέλεξε ο τελευταίος παίκτης που μπήκε

Ο Παναγιώτης είναι ένα από τα νέα παιδιά, που μπήκαν στο Love island και έτσι και εκείνος, όπως όλοι οι παίκτες στην αρχή μετά από μια διαδικασία ραντεβού, επέλεξε το ταίρι του.

Αν και ήθελε μια συγκεκριμένη, η οποία παιδεύεται εδώ και καιρό με ένα αγόρι, έτσι ο παίκτης αποφάσισε να ζήσει το όνειρο και να έρθει πιο κοντά με την Κλαούντια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love island: Άκουσαν την εντολή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - Κοιμήθηκαν στην πισίνα Γιώργος Κόρκας και Ιωάννα Τζανή

Είχε βγει νικήτρια στο GNTM - Η πρώην σύντροφος του Αλέξανδρου Κώτση από το Love island