Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμα ένα επεισόδιο του Love Island έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Πέμπτης (13/10) και για ακόμη μια φορά οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες. Μετά από την αποχώρηση του Γιώργου Κόρκα, μία νέα οικειοθελής αποχώρηση ακολούθησε.

Τι είδαμε χθες (13/10) στο Love Island

Αποχώρησε οικειοθελώς για να ακολουθήσει τον μεγάλο της έρωτα

Το βράδυ της Πέμπτης (13/10) μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ ξεκίνησε ένα ακόμη επεισόδιο του Love Island. Όπως παρακολουθήσαμε το κλίμα ήταν αρκετά βαρύ καθώς ο Γιώργος Κόρκας αποχώρησε από το ριάλιτι. Ωστόσο. δεν ήταν ο μόνος που αποφάσισε να φύγει οικειοθελώς.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τζανή η οποία είχε έρθει αρκετά κοντά μαζί του, ανακοίνωσε τόσο στους συμπαίκτες της όσο και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσει και η ίδια από το Love Island καθώς θεωρεί πως είναι σωστό να δοκιμάσει ό,τι έχτισε μαζί του και έξω από το παιχνίδι. Φυσικά, οι περισσότεροι συγκινήθηκαν με την απόφασή της μιας και δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα.

Η είσοδος της νέας παίκτριας και το απρεπές πλάνο

Μιας και οι εξελίξεις και ανατροπές δεν έχουν τέλος στην βίλα σειρά είχε μια ακόμη άφιξη που άφησε τους πάντες άφωνους. Ο λόγος για την Τζούλια Καραγιάννη την οποία την είχαμε γνωρίσει για αρχή μέσα από την συμμετοχή της στο Power Of love.

Ωστόσο, αυτό που παρατήρησαν λίγοι είναι ένα απρεπές πλάνο το οποίο η παραγωγή όπως φάνηκε ξέχασε να κόψει στο μοντάζ καθώς την στιγμή που η παίκτρια παρουσίαζε τον εαυτό της, το μαγιό είχε πέσει αρκετά από το στήθος της με αποτέλεσμα να φανεί λίγο το στήθος της.

«Δεν θέλω κάποιον πιο...» - Αν και απαιτητική, η Τζούλια Καραγιάννη επέλεξε το ταίρι της

Φυσικά, η άφιξη της Τζούλιας Καραγιάννη δεν έμεινε σε κανέναν απαρατήρητη καθώς τόσο οι συμπαίκτες της όσο και οι χρήστες στο Twitter δεν δίστασαν να την σχολιάσουν -δείτε εδώ αναλυτικά.

Ωστόσο, η ίδια στο τέλος έπρεπε να επιλέξει ποιο θα είναι το ταίρι της, αφού πρώτα πέρασε από μια συνέντευξη τα αγαόρια της βίλας προκειμένο να δει ποιος είναι στα γούστα της. Τελικά αυτός που της κέντρισε αρκετά το ενδιαφέρον ήταν ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

ΣΚΑΙ: Κόβεται πρόωρα στα μέσα Νοεμβρίου το πιο πολυσυζητημένο project τους

Love Island: «Και μπαίνει ο Βασιλάκος και αποκαλύπτει πως έχει συναισθήματα για τον...» - Γέλιο μέχρι δακρύων με τα σχόλια του Twitter