Από TV24 Team

ΠΑΝΩ: Ανεβάζουν στροφές στους πίνακες τηλεθέασης «Οι παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 και καθόλου τυχαία αφού έχει γρήγορη πλοκή, ανατροπές, αγωνία κι ωραίες ερμηνείες. Για να δούμε αν το «Μαύρο ρόδο» και το «Αυτή η νύχτα μένει» επηρεάσουν τις επιδόσεις του.

Τα... Κάτω από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Για το περιοδικό Tv24

ΚΑΤΩ: Αλλος τα παίρνει κι άλλος χαίρεται. Έκλεισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για το «Survivor all star», έχοντας εξασφαλίσει ένα χρυσό συμβόλαιο (δείτε εδώ πόσα λεφτά θα παίρνει), και στις ψυχαγωγικές εκπομπές έκαναν τέτοια χαρά, λες και παίρνουν ποσοστά. Και η Οπρα Γουίνφρεϊ να υπέγραφε με κανάλι στην Ελλάδα τέτοιος χαμός δεν θα γινόταν.

ΚΑΤΩ: Τα πολλά χρόνια τηλεόρασης θολώνουν μάλλον την κρίση. Αν ένας άνθρωπος δεν πρέπει να κάνει παράπονα για τα νούμερα τηλεθέασης αυτός είναι ο Νίκος Μάνεσης που εδώ και χρόνια είναι στην κορυφή. Τι τα ήθελε τα πειράματα και τις ψευτοδηλώσεις ότι σκέφτεται να αποχωρήσει σε δύο χρόνια για να δει αν τον παρακολουθούν καθώς δεν συμφωνούσε με το μπουγιουρντί της Nielsen; Και ποιον ενδιαφέρει στην τελική αν θα μείνει ή θα φύγει; Ή μήπως θεωρεί ότι η τηλεόραση λειτουργεί με όρους χρησικτησίας και του ανήκουν και οι τηλεθεατές;

ΚΑΤΩ: Είπε και ο Μουτσινάς στην εκπομπή του ότι φέτος είναι η τελευταία του χρονιά στην τηλεόραση και πως όλοι χρειάζονται διάλειμμα όπως η Μενεγάκη. Η αλήθεια είναι, και χωρίς παρεξήγηση, ότι η τηλεόραση χρειάζεται ένα μεγάλο διάλειμμα από τον παρουσιαστή που φέτος έχω την εντύπωση ότι βαριέται και ο ίδιος τα μάλα.

ΚΑΤΩ: Ελεος, βρε παιδιά, σε αυτόν τον «Σασμό». Σκότωσαν τον Άγγελο την προηγούμενο σεζόν και τον κήδεψαν ένα μήνα αφού ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος. Ακόμη και της συχωρεμένης της βασίλισσας Ελισάβετ πιο γρήγορα της έκαναν την κηδεία.

Άγγελος Σασμός κηδεία

ΚΑΤΩ: Πίστευαν πραγματικά στον ΣΚΑΪ ότι το «Love island» θα είχε τύχη με αυτούς τους παίκτες όπως έχει στηθεί; Βλέποντας κανείς τις αντίστοιχες ξένες παραγωγές, είναι εύκολο να καταλάβει ότι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους ποπούς. Imitation ερωτικά ριάλιτι δεν έχουν τύχη. Ή το κάνεις σωστά με όλα τα παρελκόμενα ή δεν τον κάνεις καθόλου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός εξελίξεις (13/10): Η Καλλιόπη αντιμέτωπη με τον Παύλο

«Έχεις κάνει ποτέ διάλογο με τον Μάνεση;» - Η τοποθέτηση της Ελεονώρας Μελέτη για το σκηνικό στον αέρα του Πάμε Δανάη