Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο νέος κύκλος του Survivor βρίσκεται προ των πυλών και μάλιστα, αυτή τη φορά θα έχει τη μορφή All Star, έτσι ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσπαθεί να βρει τους πιο δυνατούς παίκτες που θα έρθουν για να στελεχώσουν το ριάλτι επιβίωσης.

Ο Τούρκος παραγωγός μετά το «ναυάγιο» της συνεργασίας του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο (δείτε εδώ τι ειπώθηκε ανάμεσά τους), εξετάζει άλλες επιλογές για να εξασφαλίσει την επιτυχία του παιχνιδιού. Μία από αυτές θα είναι και ένας παίκτης που απασχόλησε ιδιαίτερα στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι.

Ο παίκτης του Survivor 1 που θέλει ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο All Star

Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει συζητήσει με την εταιρεία παραγωγής αλλά δεν έχει υπογράψει τίποτα, ενώ τόνισε πως αν «έχτιζε» ο ίδιος το ριάλιτι από την αρχή, τότε ο πρώτος άνθρωπος που θα έφερνε θα ήταν ο Ντάνος.

«Δεν έχω υπογράψει κάτι, οπότε δεν έχω να σας πω κάτι. Τα ραντεβού που κάνουμε για δουλειές δεν τα ανακοινώνουμε κιόλας. Ανακοινώνουμε όταν υπογράψουμε, κατάλαβες. Εγώ, πάντως, αν ξεκινούσα το All Star από τον Ντάνο θα ξεκινούσα, θα τον έπιανα και θα τον έβαζα με το ζόρι», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Τα δύο ονόματα που έκλεισαν για τον νέο κύκλο

Καθώς πλησιάζουμε στην πρεμιέρα του Survivor All Star (δείτε εδώ πότε αναμένεται να αναχωρήσουν οι παίκτες για τον Άγιο Δομίνικο), όλο και περισσότερα ονόματα βγαίνουν στην επιφάνεια για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Όπως αποκαλύφθηκε λοιπόν το πρωί της Δευτέρας (10/10) μέσα από την εκπομπή Breakfast at Star, 2 ακόμα ονόματα έχουν δώσει τα χέρια με την εταιρεία παραγωγής. Ο λόγος για τον Απόστολο Ρουβά, τον οποίο απολαύσαμε στο περσινό κύκλο του ριάλιτι καθώς και για την Ειρήνη Κολλιδά, η οποία έφυγε κάπως απότομα από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης λόγω ενός ατυχήματος που είχε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θα φέρει τα πάνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο - Η παίκτρια του Survivor 5 που συζητάει για το All Star

Survivor All Star: Το ποσό που ζητάει ο Τριαντάφυλλος για να μπει στο παιχνίδι