Από Ελένη Μήτση

Οι υπογραφές για το Survivor all star αρχίζουν και πέφτουν με άλλα δύο νέα ηχηρά ονόματα να λένε το ναι στο πιο ανατρεπτικό ριάλιτι επιβίωσης. Ανάμεσα λοιπόν σε αυτούς, που είναι πολύ δυνατοί αγωνιστικά είναι σίγουρα η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η κάμερα του Super Kατερίνα τη συνάντησε τη Δευτέρα 10/10 μαζί με τον Χρήστο Δάντη με το ζευγάρι να μιλάει για τα συναισθήματα τους σε περίπτωση, που η κοπέλα φύγει ξανά για Άγιο Δομίνικο.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Δάντη για τη συμμετοχή της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο All star survivor

«Αν πάει στο Survivor all star τι να κάνω; Θα κλαίγομαι στους φίλους μου. Θα στέλνω μηνύματα όπως πέρυσι που ζάλιζα τον κόσμο. Η περίοδος που έλειπε ήταν πολύ δύσκολη γιατί δε μου έχει ξανασυμβεί. Με την απόσταση δεν τα είχα ποτέ καλά. Δεν έχω αποχωριστεί ποτέ ξανά μια σύντροφο πάνω από 10-20 μέρες».

Το ποσό που ζητάει ο Τριαντάφυλλος για να μπει στο παιχνίδι

Ο νέος κύκλος του Survivor που θα έχει μορφή All Star βρίσκεται προ των πυλών. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσπαθεί να βρει παίκτες που από τη μία θα είναι πολύ δυνατοί στο αγωνιστικό κομμάτι και από την άλλη θα έχουν ισχυρές προσωπικότητες.

Ο Τριαντάφυλλος ανήκει χωρίς αμφιβολία στη δεύτερη κατηγορία, ενώ αν θυμάστε προς το τέλος της πορείας του στο Survivor είχε ανέβει κατά πολύ και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Κάπως έτσι, ο διάσημος τραγουδιστής είναι ένα πρόσωπο που θέλει διακαώς ο Τούρκος παραγωγός. Μπορεί να ατύχησε στο θέμα της συμμετοχής του Ντάνου στο Survivor All Star, ωστόσο δε θα αφήσει εύκολα άλλο μεγάλο όνομα να φύγει μέσα από τα χέρια του.

Survivor All Star Τριαντάφυλλος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Τα λεφτά είναι πολλά...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Κάτιας Ταραμπάνκο για την πρόταση που δέχθηκε από το Survivor All Star

Θα φέρει τα πάνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο - Η παίκτρια του Survivor 5 που συζητάει για το All Star