Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καθώς πλησιάζουμε στην πρεμιέρα του Survivor All Star (δείτε εδώ πότε αναμένεται να αναχωρήσουν οι παίκτες για τον Άγιο Δομίνικο), όλο και περισσότερα ονόματα βγαίνουν στην επιφάνεια για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μετά το «ναυάγιο» που ήρθε στη συνεργασία του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσπαθεί να εντάξει στο παιχνίδι τα πιο δυνατά ονόματα που θα του εξασφαλίσουν την επιτυχία.

Οι δύο νέοι παίκτες που συμφώνησαν για το Survivor All Star

Όπως αποκαλύφθηκε λοιπόν το πρωί της Δευτέρας (10/10) μέσα από την εκπομπή Breakfast at Star, 2 ακόμα ονόματα έχουν δώσει τα χέρια με την εταιρεία παραγωγής. Ο λόγος για τον Απόστολο Ρουβά, τον οποίο απολαύσαμε στο περσινό κύκλο του ριάλιτι καθώς και για την Ειρήνη Κολλιδά, η οποία έφυγε κάπως απότομα από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης λόγω ενός ατυχήματος που είχε.

Το ποσό που ζητάει ο Τριαντάφυλλος για να μπει στο παιχνίδι

Ο ίδιος έχει αφήσει ανά καιρούς ορισμένες αιχμές σχετικά με τη συμμετοχή του στο Survivor All Star, ωστόσο όπως έχει γίνει γνωστό μέσα από πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο τραγουδιστής έχει δεχθεί πρόταση από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, αλλά έχει ζητήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Survivor All Star Τριαντάφυλλος

Εδώ και λίγες μέρες έγινε γνωστό πως όλοι οι παίκτες φέτος θα παίρνουν τα ίδια χρήματα (δείτε εδώ ποιο θα είναι το ποσό). Θυμίζουμε πως κατά τη συμμετοχή του στο Survivor 4 ωστόσο ο Τριαντάφυλλος, έπαιρνε κάθε εβδομάδα 6.000€, με αποτέλεσμα να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο με ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Φέτος, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τριαντάφυλλος ζήτησε περισσότερα χρήματα από την εταιρεία παραγωγής. Το ποσό μάλιστα που έχει ακουστεί ξεπερνά τις 10.000 ευρώ εβδομαδιαίως, χρήματα που δύσκολα θα καταφέρει να δώσει ο Ατζούν φέτος, δεδομένου ότι αύξησε και το χρηματικό έπαθλο του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor All Star: Τα 8 ονόματα που είπαν το «ναι» στον Ατζούν Ιλιτζαλί

Θα φέρει τα πάνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο - Η παίκτρια του Survivor 5 που συζητάει για το All Star