Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Την ώρα που ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζει τον νέο κύκλο του Survivor που θα έχει τη μορφή All Star (δείτε εδώ ποια ονόματα έχουν κλείσει), ένα νέο πρόβλημα έρχεται να ανατρέψει τα σχέδια του Τούρκου παραγωγού.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Σοφία Μαργαρίτη, κατέθεσε αγωγή ύψους 200.000 ευρώ κατά της Acun Medya για ηθική βλάβη και παραμόρφωση.

Η πρώτη αντίδραση του Τούρκου παραγωγού ήρθε μέσα από μία ανακοίνωση στην οποία ξεκαθάρισε πως η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τον τραυματισμό της παίκτριας, ενώ τόνισε πως από την πρώτη στιγμή ανέλαβε τα έξοδα για την ιατρική της περίθαλψη.

Η ανακοίνωση της Acun Medya για την αγωγή της Σοφίας Μαργαρίτη

«Με αφορμή δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και αφορούν πρώην παίκτρια της τηλεοπτικής παραγωγής «Survivor» (2020 – 2021), τα οποία βρίθουν αβάσιμων, αναληθών και συκοφαντικών ισχυρισμών κατά της εταιρείας μας, επισημαίνουμε μετ’ επιτάσεως ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία μας για τον τραυματισμό της συγκεκριμένης παίκτριας καθώς και την εν γένει κατάσταση της υγείας και της σωματικής της ακεραιότητας.

Σε κάθε περίπτωση, προς αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζουμε ότι η εταιρεία μας ανέκαθεν και διαχρονικά αναλαμβάνει μέσω σχετικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων την κάλυψη όλων των ιατρικών εξόδων και δαπανών που απαιτούνται σε περίπτωση τραυματισμού όλων των διαγωνιζομένων συμπεριλαμβανομένης και της εν λόγω διαγωνιζόμενης, η οποία έλαβε την δέουσα ιατροφαρμακευτική φροντίδα τόσο στον Άγιο Δομίνικο όσο και μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα σε ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας.

Οι αξίες και ο επαγγελματισμός της ACUNMEDYA δεν επιτρέπουν στην εταιρεία μας να ανεχθεί οποιαδήποτε διάδοση και δημοσίευση αναληθών γεγονότων που βάλλουν κατά της φήμης και της υπόστασής της, επιφυλασσόμενη ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός της».

«Κάθε μέρα ζητούσα να πάω στο νοσοκομείο...»

Η ίδια η παίκτρια είχε μιλήσει στην εκπομπή Mega Καλημέρα πριν από μερικούς μήνες για τον Γολγοθά που έζησε στον Άγιο Δομίνικο:

«Ο καθένας από εμάς, όταν αδικείται και θεωρεί ότι εξαπατάται και δεν υπάρχει κάποιος δίαυλος επικοινωνίας με την άλλη πλευρά, έχει δικαίωμα να προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη και να διεκδικήσει το δίκιο του. Όταν χτύπησα, οι νοσηλευτές εκτίμησαν ότι μπορώ να ξαναπαίξω. Εσείς έχετε δει πλάνα από τον πρώτο τραυματισμό, και όχι από αυτόν που κατέληξα στο χειρουργείο.

Η μόνη αναφορά έγινε από τον Λιανό και όταν δεν ήμουν πλέον στο συμβούλιο. Κάθε μέρα ζητούσα επίμονα να πάω στο νοσοκομείο και με πήγαν μετά από μία εβδομάδα. Οι γιατροί μου λένε τώρα πως πρέπει να ξανακάνω επέμβαση».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ήταν ο πιο viral παίκτης του Survivor 1 - Το πρόσωπο που θέλει να κλείσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor All Star

«Υπήρξε η συζήτηση...» - Τι ειπώθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor All Star