Από Πέννυ Μαστοράκου

Τα ζευγάρια του Asia Express, το βράδυ της Κυριακής 9 /10, κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας μία πολύ δύσκολη αποστολή, προκειμένου να κερδίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι, ωστόσο κάποιοι δεν άντεξαν και λύγισαν! Εκτός από την ένταση που δημιουργήθηκε στην Καθάργια και τον Μαυρίδη σχετικά με τον συγκεκριμένο αγώνα, η Χριστίνα Κολέτσα δεν άντεξε και έπεσε στο έδαφος!

Πιο συγκεκριμένα η παίκτρια, επειδή σήμερα έπρεπε να κουβαλήσουν μερικά κιλά με αλάτι και το βάρος ήταν πολύ μεγάλο, δεν άντεξε και για αυτό και έπεσε.

Το παράπονο της Χριστίνας Κολέτσα πριν την δοκιμασία

«Εμείς είμαστε λίγο στον κόσμο μας! Δηλαδή έχουμε έρθει εδώ πέρα λίγο σαν παιδική χαρά και απλά κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Μια βγαίνουμε δεύτερες, μια βγαίνουμε τελευταίες. Το κάνουμε και για το κέφι μας και για να δοκιμάσουμε τις αντοχές μας. Πρέπει όμως να γίνουμε λίγο πιο δυνατές και πιο «πονηρές» λίγο.

Βλέπω όλον αυτόν τον καιρό ο ένας να βοηθάει τον άλλον και υπάρχουν ζευγάρια που ο ένας βοηθάει τον άλλον. Εμάς, όσο καιρό είμαστε εδώ πέρα, δεν μας έχει βοηθήσει ποτέ κανένας. Ποτέ» είχε πει χαρακτηριστικά.

 Asia Express

Το απίθανο περιστατικό του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Fipster στον αγώνα δρόμου

Δεδομένου ότι ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός έχουν την πολυπόθητη ασυλία, οι υπόλοιποι τρέχουν και δεν φτάνουν για την παραμονή τους!

Ψάχνοντας για μέσο που θα τους έφτανε γρήγορα στον προορισμό τους ο Fipsterr και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έπεσαν πάνω σε μία παρέα Αυστραλών, και για καλή τους τύχη, όχι μόνο ήξεραν αγγλικά, αλλά τους κέρασαν και μία μπύρα πριν ξεκινήσουν με το πολυτελές αυτοκίνητο του οδηγού!

«Πριν μπούμε στο αμάξι έρχονται και οι μπύρες, αυτό δεν έχει ξαναγίνει» είπε ο Κωνσταντίνος μεταξύ άλλων έκπληκτος!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Με έκανε να νιώσω άβολα» - Όλη η αλήθεια για την σχέση του Γιώργου Μαυρίδη και του Μαυρίκιου Μαυρικίου στο Asia Express

Asia Express: «Ψάχναμε ψύλλο στα άχυρα» - Το τραγικό λάθος του Βασάλου και του Fipster