Από Πέννυ Μαστοράκου

Αρκετά απαιτητική ήταν η δοκιμασία του Asia Express στο επεισόδιο της Κυριακής 9/10 και η τύχη δεν χαμογέλασε σε όλους όπως στον Βασάλο και τον Fipster, καθώς έπρεπε να κάνουν έναν τεράστιο αγώνα δρόμου προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι!

Η πρώτη δοκιμασία με το μάζεμα του αλατιού, δυσκόλεψε ιδιαίτερα τα ζευγάρια, τα οποία αντιμετώπισαν πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα, μιας και τα δοχεία που έπρεπε να βάλουν το αλάτι ήταν βαριά και δεν μπορούσαν να μετακινηθούν εύκολα!

Ρήξη ανάμεσα σε Μαυρίδης και Καθάργια κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Asia Express

Στην περίπτωση του Γιώργου Μαυρίδη και Κρίστη Καθάργια λοιπόν, η δυσκολία ήταν τεράστια καθώς δεν μπορούσε με τίποτα να σηκώσει τα δοχεία με το αλάτι, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση ανάμεσά τους, αφού δεν μπορούσαν να συνεργαστούν όπως έπρεπε, και ο Γιώργος της μίλησε έντονα! Στο τέλος όμως της ζήτησε συγγνώμη, και συνέχισαν ξέγνοιαστοι το ταξίδι τους με στόχο την νίκη!

Όλη η αλήθεια για την σχέση του Γιώργου Μαυρίδη και του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής Breakfast at Star την Παρασκευή 7/10 και μίλησαν για την εμπειρία τους στο Asia Express, ακόμη κι αν αυτή ήταν μικρή, διότι ήταν το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε και μάλιστα οικειοθελώς.

Οι δυο τους προχώρησαν σε μεγάλες αποκαλύψεις για όσα συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες και δεν δίστασαν να κατονομάσουν και μερικούς από τους παίκτες με τους οποίους υπήρχαν αντιπάθειες. Ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύζυγός του Κρίστη, για παράδειγμα, ήταν κάποιοι από αυτούς και ο καλλιτέχνης εξήγησε τι έκαναν που αποδεικνύει αυτά τα λόγια.

«Ήμασταν μια εβδομάδα εκεί και κάναμε μια διαδικασία προετοιμασίας για το παιχνίδι. Όπως καταλαβαίνετε, σε αυτή την εβδομάδα μπαίναμε 16 άτομα στο πούλμαν, μέναμε στα δωμάτια ο ένας του άλλου. Υπήρχε μια τριβή, μετά που ξεκίνησε το παιχνίδι δεν είχαμε πολλή επαφή μεταξύ μας. Οπότε ό,τι έγινε, έγινε πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.

Αυτό που έγινε και με έκανε να νιώσω πραγματικά άβολα και σκεφτόμουν να την πάρω και να σηκωθούμε να φύγουμε, ήταν στη φωτογράφιση που ήμασταν δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Εκεί μας ζήτησε η παραγωγή να μιλήσουμε μεταξύ μας και να χωριστούμε ανά δυο ζευγάρια.

Θυμάμαι ότι τότε πήγα στον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη, αφού θέλετε ονόματα. Και τους ρώτησα αν μπορούμε να φωτογραφηθούμε μαζί τους. Κατάλαβα ότι δε θέλανε από τις απαντήσεις τους. Προσπαθούσαν να το αποφύγουν. Καταλάβαμε σιγά σιγά ότι δε μας θέλει κανείς.

Στη θέση τους μπορεί κι εγώ να μην ήθελα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμασταν το ζευγάρι που καθημερινά βρισκόμασταν και σε μια άλλη εκπομπή. Σε σημείο αηδίας, σε βαθμό που ξεπερνούσε τα όρια και τα θέλω κάποιων παικτών. Είχαμε και πληροφορίες ότι κάποια ζευγάρια δεν ήθελαν καν να μπουν στο παιχνίδι εξαιτίας μας», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ότι θα του φέρω...» - Η υπόσχεση του Γιώργου Μαυρίδη στον γιο της Καθάργια πριν φύγουν για το Asia Express

Εκτός Asia Express η Χριστίνα Παππά - Τι συνέβη;