Από Πέννυ Μαστοράκου

Αρκετά επεισοδιακό είναι το βράδυ της Κυριακής 9/10 το επεισόδιο του The Voice, καθώς οι διαγωνιζόμενοι ήταν ένας και ένας όπως και οι ατάκες των κριτών (δείτε εδώ την απίστευτη ομοιότητα διαγωνιζόμενου με τον Έμινεμ). Μία απρόσμενη ωστόσο αναφορά για τον Σάκη Ρουβά, ήταν αρκετή για να επικρατήσει πανικός και να αρχίσουν να επιφωνήματα από παντού!

Μία παίκτρια, η Σωσώ Σταφύλη, τραγούδησε υπέροχα και έκανε τους κριτές να γυρίσουν τις καρέκλες τους, ενώ λίγο μετά προσπάθησε να ερμηνεύσει τα επίθετα των κριτών, και όταν ο Ρουβάς την ρώτησε τι σημαίνει το επίθετό του, του ξήγησε ότι Ρουβάς σημαίνει στραβός και ύπουλος

«Τα έχασε» ο Σάκης Ρουβάς με την εξήγηση της διαγωνιζόμενης

Ο Σάκης Ρουβάς, προσπάθησε να δώσει μία άλλη εξήγηση για το επίθετό του υποστηρίζοντας ότι «τα δισύλλαβα που τελειώνουν στη λήγουσα είναι ως συνήθως ηπειρώτικα» ενώ σε συνέχεια του αντιλόγου προς την ερμηνεία της παίκτριας ρίχνει στο τραπέζι και το δάσος του Ρούβα στην Κρήτη.

Το απίστευτο κόλπο του Πάνου Μουζουράκη!

Το βράδυ της Κυριακής 9/10 παρακολουθούμε ακόμη επεισόδιο του The Voice, και από την αρχή είδαμε ταλέντα να κερδίζουν τις εντυπώσεις των κριτών, και πιο συγκεκριμένα του Πάνου Μουζουρακη, (δείτε εδώ την ατάκα του που ξετρέλανε την Παπαρίζου)ο οποίος ξετρελάθηκε με την ερμηνεία μίας διαγωνιζόμενης, και έβαλε τα μεγάλα μέσα προκειμένου να την διεκδικήσει!

Η Φρειδερίκη αγαπά από μικρή το τραγούδι, είναι αυτοδίδακτη, και θέλησε μία θέση στον διαγωνισμό, και έτσι με κομμάτι Millions Years Ago από Adele κέρδισε τον Πάνο Μουζουράκη!

Γύρισε πρώτος την καρέκλα του αλλά την κοίταζε περίεργα, και μόνο όταν τελείωσε το τραγούδι της, αποκάλυψε ότι ήταν μία «μπλόφαρε» για να μην και την διεκδικήσουν οι άλλοι κριτές! «Έκανα φάτσες ότι δεν μου άρεσες για να μην γυρίσουν. Άκουσα στη φωνή σου το μιούζικαλ , άκουσα ερμηνεία, έκφραση» της είπε χαρακτηριστικά και την κέρδισε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Και όμως είναι οριστικό! Η μεγάλη απόφαση του ΣΚΑΙ που αλλάζει ριζικά το The Voice

The Voice: Έντονος ο προβληματισμός των κριτών - Η 17χρονη κόρη ιερέα που διεκδίκησε μία θέση στον διαγωνισμό