Από Πέννυ Μαστοράκου

Από την αρχή κιόλας της νέας σεζόν, το κανάλι του Φαλήρου έχει μπει δυναμικά στο τηλεοπτικό παιχνίδι και κάθε μέρα ενισχύεται όλο και περισσότερο με τις πρεμιέρες στην ψυχαγωγία αλλά και στην ενημέρωση, στο κομμάτι της οποίας έχει σημειώσει πρωτιά ήδη!

Όμως τι συμβαίνει με τα show του καναλιού; Πυρετωδώς έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες για το «The Voice», το οποίο θα προβάλλεται για 7η συνεχόμενη χρονιά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με κριτική επιτροπή να περιμένει ίδια, ωστόσο η διεύθυνση του καναλιού έχει προχωρήσει σε μία μεγάλη απόφαση.

Η μεγάλη αλλαγή στο The Voice

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της Real Life, ο ΣΚΑΙ αποφάσισε αυτή τη χρονιά να μεταδίδεται μία φορά την εβδομάδα, κάθε Κυριακή, και όχι κάθε Σάββατο και Κυριακή όπως συνέβαινε πέρυσι.

Η μεγάλη απόφαση του ΣΚΑΙ

Πότε κάνει πρεμιέρα

Τα κανάλια έχουν ήδη ξεκινήσει την προβολή των ενημερωτικών και των ψυχαγωγικών εκπομπών τους για την νέα σεζόν, ωστόσο τα σόου και τα ριάλιτι που θα κρατούν συντροφιά στο κοινό τις βραδινές ώρες αναμένεται να ξεκινήσουν λίγο αργότερα.

Στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, για 7η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο μουσικός διαγωνισμός The Voice of Greece και οι πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει εκτιμούν πως η πρεμιέρα του θα πραγματοποιηθεί στο τέλος αυτού του μήνα.

Οι πληροφορίες για την πρεμιέρα του The Voice of Greece επίσης αναφέρουν ότι αυτή τη σεζόν το κανάλι αποφάσισε, σύμφωνα με την Real Life, πως θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, όλα δείχνουν πως θα ξεκινήσει την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 21.00 και θα προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα, ενώ ο παρουσιάστρής, αλλά και η κριτική επιτροπή παραμένουν ίδια, όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει. Όσον αφορά, όμως, τα backstage δεν είναι γνωστό ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει αυτά τα καθήκοντα, εάν θα συνεχίσει η Βάλια Χατζηδεοδώρου ή εάν θα "εισβάλει" κάποιο νέο πρόσωπο στο πλατό.

The Voice of Greece

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δε θα έχει μόνο σειρές - Τα talent shows όλων των καναλιών για τη νέα σεζόν

Αποκλειστικό: Έκτακτες εξελίξεις με το The Voice - Έγινε γνωστό πως...