Από Ελένη Μήτση

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου το Just the 2 of us με τον Νίκο Κοκλώνη να υποδέχεται την κριτική επιτροπή και παράλληλα μας γνώρισε τα ζευγάρια, που θα πλαισιώσουν το πιο φαντασμαγορικό show. Οι περισσότεροι πρέπει να πούμε, πως στάθηκαν στην 4η κριτή, που έμενε κρυφή, αλλά αποκαλύφθηκε και μάλιστα αποθεώθηκε από το twitter.

Όσα είδαμε στο πρώτο live του Just the 2 of us το Σάββατο 8/10

Ο Νίκος Κοκλώνης κατέβηκε "εξ ουρανού" και ξεκίνησε το πάρτι!

Η μεγάλη πρεμιέρα έφτασε, και ο Νίκος Κοκλώνης, που δεν τον υπολογίζει τίποτα έκανε την εντυπωσιακή είσοδο που του αρμόζει, στην φαντασμαγορική πρεμιέρα του J2US το βράδυ του Σαββάτου 8/10! Τα Σαββατόβραδά μας αποκτούν πάλι μουσική και πολύ τραγούδι, ενώ οι αλλαγές είναι τεράστιες και πολύ εντυπωσιακές όπως είχαν ανακοινώσει λίγες μέρες πριν!

Ο παρουσιαστής, δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι λιγότερο, από το να κατέβει από τον "ουρανό" του στούντιο, και να ξεκινήσει να δίνει το ρυθμό του πάρτι, καλωσορίζοντας τους κριτές σε μία αξέχαστη βραδιά!

Αυτός είναι ο 4ος κριτής του show

Ξεκίνησε το πάρτι, αλλά όχι στο νησί, αλλά στο Just The 2 of Us, καθώς το βράδυ του Σαββάτου 8/10 πήραμε φωτιά από την εντυπωσιακή έναρξη του show, και λίγο μετά ο υπέρλαμπρος Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε του τηλεθεατές στο νέο κύκλο του απόλυτου μουσικού διαγωνισμού!

Αυτό που έμεινε μόνο, ήταν να γίνει η αποκάλυψη του τέταρτου κριτή, η οποία παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό μέχρι και την τελευταία στιγμή, δηλαδή απόψε, και έτσι ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την...

«Καλωσήρθατε, γυρίσαμε, επιστρέψαμε, το J2US είναι εδώ! Καλώς σας βρήκαμε! Παίζει πάρτι εδώ στο J2US παιδιά και είστε όλοι καλεσμένοι. Στο πιο ξεσηκωτικό πάρτι που φέτος είναι διαφορετικό με κοινό. Βρισκόμαστε στο πιο ξεσηκωτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης και το πιο φαντασμαγορικό εδώ στον Alpha. Σε ένα τεράστιο, εντυπωσιακό πλατό 1500 τ.μ. που το ετοιμάσαμε για εσάς» είπε ο παρουσιαστής και υποδέχτηκε την την Καίτη Γαρμπή!

Το όλο νόημα σχόλιο της Κατερίνας Στικούδη για το θέμα της αντικατάστασής της

Ξεκίνησε η μεγάλη βραδιά και η τεράστια μουσική γιορτή, που θα μας κάνει συντροφιά κάθε Σάββατο, στο Just The 2 of Us, και μετά την εντυπωσιακή είσοδο ή μάλλον καλύτερα...κάθοδο του Νίκου Κοκλώνη από τους ουρανούς, το Σάββατο 8/10.

Mετά τα πρώτα λόγια του και την αποκάλυψη του 4ου κριτή, ο παρουσιαστής συνδέθηκε με την αγαπημένη του συμπαρουσιάστρια η οποία και φέτος είναι η Κατερίνα Στικούδη, και επί της ευκαιρίας έκανε μία μικρή αναφορά στις φήμες που ακούγοντας περί αντικατάστασής της.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι και φέτος εδώ μαζί σου! Έχουμε τόσες πολλές αλλαγές σε αυτό το υπέροχο πλατό μας που έχει γίνει διπλάσιο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη και συνέχισε ο παρουσιαστής... «Όλο το καλοκαίρι ξέρεις τι άκουσα για τη θέση σου; Ποια θα κάτσει… Ποια θα παρουσιάσει… Τι θα γίνει… Δεν φαντάζεσαι».

J2US

«Εντάξει, να σου πω κάτι. Είναι καλό να βάζεις στόχους και να θέλεις να πετύχεις πράγματα στη ζωή σου. Εγώ ξέρω ότι είμαι εδώ μαζί σου και πάλι και είμαι πολύ χαρούμενη» είπε κλείνοντας εκείνη.

Τα "έσπασε" με την ερμηνεία του ο Άγγελος Μπράτης

Ένα από τα λαμπερά ζευγάρια που είδαμε μετά την φαντασμαγορική πρεμιέρα του J2US, το βράδυ του Σαββάτου 8/10 ήταν ο πρώην αγαπητός κριτής του GNTM, αλλά και πασίγνωστος σχεδιαστής, Άγγελος Μπράτης, ο οποίος με την Σαμπρίνα, απογείωσε την βραδιά!

Μπορεί να μην κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με τις φωνητικές του ικανότητες, όμως το διασκέδασε με την καρδιά του καθώς ήθελε να κάνει κάτι έξω από τα νερά του, και κυριολεκτικά τα ‘σπασε!

«Είπα να το αλλάξω και αυτό και να κάνω κάτι άλλο καινούργιο. Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στη σκηνή και ακούω και την φωνή μου. Είναι λίγο περίεργο», είπε χαρακτηριστικά για την πρώτη του εμφάνιση.

Το αιχμηρό σχόλιο του Σταμάτη Φασουλή σε Μαυρικίου και Ζήση

Το λαμπερό ζευγάρι, Ιλάειρα Ζήση και Μαυρίκιος Μαυρικίου, οι οποίοι πριν λίγες μέρες όπως είδαμε αποχώρησαν οικειοθελώς από το Asia Express, εμφανίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου 8/10 και διαγωνίστηκαν στο φαντασμαγορικό J2US!

Οι δυο τους τραγούδησαν το Μ΄αγαπάς ; Πιο δυνατά, ένα τραγούδι που τους ταιριάζει απόλυτα και το επέλεξε ειδικά γι΄αυτούς ο Νίκος Κοκλώνης, και οι επιδώσεις τους ήταν κάτι παραπάνω από καλές, καθώς ο Μαυρίκος δέχτηκε πολλά θετικά σχόλια, το ίδιο και η Ιλάειρα, στην οποία οι κριτές είπαν ότι έχει καλό δάσκαλο για να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο!

Η Βίκυ Σταυροπούλου αποθέωσε την συμμετοχή του Σπύρου Νικολαϊδη

Εκτός από την ανατρεπτική εμφάνιση του Άγγελου Μπράτη στην σκηνή του J2US, "φωτιά" έβαλε και ο Σπύρος Νικολαϊδης, ο οποίος από την Γη της ελιάς τώρα εμφανίζεται στο J2US, και μαζί με την Θέλξη, χάρισαν ένα πολύ καλό act , το Σάββατο 8/10.

Ο ηθοποιός μαζί με την τραγουδίστρια τραγούδησαν το «Σπίρτο και βενζίνη» της χαρισματικής Μαρίνας Σάττι, και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους κριτές, και ιδιαίτερα στην Βίκυ Σταυροπούλου!

Η Βίκυ Σταυροπούλου ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με τον ηθοποιό αναφέροντας χαρακτηριστικά: Μπήκε το παιδί και ομόρφυνε το πλατό. Εμείς θα τα πούμε μετά».

Πανικός με Στέφανο Πιτσίνιαγκα και DJ Pitsi

Μετά τον Σπύρο Νικολαϊδη και την ερμηνεία του, άλλο ένα ζευγάρι που εντυπωσίασε την Βίκυ Σταυροπούλου, το Σάββατο 8/10 στο J2US, ήταν ο νεαρός τραγουδιστής Στέφανος Πιτσίνιαγκας και ο DJ Pitsi, οι οποίοι με τον ρυθμό τους ξεσήκωσαν κοινό και κριτές στην πρεμιέρα του show!

Είπαν το Γεια σου, του Ιακωβίδη και της Josephine και ξεπέρασαν κατά πολύ τις προσδοκίες των κριτών, και συγκεκριμένα του Σταμάτη Φασουλή, ο οποίος δεν περίμενε να του αρέσει τόσο! «Τόσο άνετοι, μπράβο σας και καλωσορίσατε» τους είπε χαρακτηριστικά.

Η κριτής ενθουσιάστηκε με τα δύο αγόρια του σόου και δέχτηκε φυσικά τα πειράγματα των υπολοίπων κριτών!

Η εντυπωσιακή εμφάνισή του Valentino και της Τζένης Κατσίγιαννη

Άλλη μία εντυπωσιακή εμφάνιση, η οποία ξεσήκωσε το πλατό και τους κριτές στην πρεμιέρα του Just the 2 of Us, ήταν η εκρηκτική παρουσία του "αλήτη" DJ Valentino, ο οποίος με την "Madame" του Τζένη Κατσίγιαννη, τραγούδησαν το γνωστό τραγούδι της τραπ, και απογείωσαν την βραδιά!

Μπορεί να φάλτσαρε λίγο, όπως του ανέφερε ο Σταμάτης Φασουλής στην αρχή του κομματιού, ωστόσο όλοι έμειναν ικανοποιημένοι με την προσπάθειά τους και το διασκέδασαν αρκετά! Μάλιστα δεν έλειψαν τα σχόλια και για την...αόρατη κονσόλα του στα Mad VMA.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η Άντζελα είναι...»: Άκρως αποκαλυπτικός ο Νίκος Κοκλώνης για τον 4ο κριτή του J2US - Πρόδωσε το όνομα μίας διαγωνιζόμενης

«Θα μου λείψει η Μπακοδήμου αλλά πιστεύω ότι με την 4η κριτή...» - Το όλο νόημα σχόλιο της Βανδή πριν την πρεμιέρα του J2US