Από Στέλλα Μούτσιου

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, την Παρασκευή 7/10 βρέθηκε καλεσμένος ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος το Σάββατο 8/10 θα παρουσιάσει το Just The 2 of Us, που ξεκινάει επίσημα για τη νέα σεζόν. Μετά τις αποκαλύψεις, λοιπόν, της Δέσποινας Βανδή για το φύλο του 4ου κριτή, ο ίδιος μίλησε για το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Δεν θέλησε να πει δημόσια το όνομα, διότι θέλει να το κρατήσει για έκπληξη, όμως έδωσε μερικά στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα αυτής της γυναίκας.

Οι αποκαλύψεις του Νίκου Κοκλώνη για τον 4ο κριτή του J2US

«Εχτές, λοιπόν, στο καμαρίνι μου αποφάσισα ποιος θα είναι. Καθίσαμε μαζί με τους τρεις κριτές. Μου έβγαλε την πίστη λίγο. Είναι γυναίκα, ήταν δύσκολη, είναι όμως θεά, είμαι πολύ περήφανος που θα την έχουμε μαζί μας. Θα την δείτε αύριο. Έχει τεράστια καριέρα στον χώρο», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε εξηγώντας τι θα κάνει η Άντζελα Δημητρίου στο σόου: «Η Άντζελα είναι ένας μύθος. Και για να μη μας βάλει όλους σε μαύρη λίστα, θα δείτε αύριο τι θα γίνει. Όμως, βάλαμε ένα στοίχημα. Θα είναι αύριο μαζί μας πάντως».

Ποιο πρόσωπο που σχετίζεται με την εκπομπή θα βρίσκεται στο σόου;

Μάλιστα, στον τηλεοπτικό αέρα ανακοινώθηκε και επίσημα ένα από τα ονόματα των διαγωνιζόμενων, το οποίο σχετίζεται και με την εκπομπή στην οποία έγινε η αποκάλυψη.

«Έμμεσα θα είναι και κάποιος από την εκπομπή μας εκεί. Όχι ακριβώς ο ίδιος», ανέφερε αρχικά η Καινούργιου.

«Ένας από την εκπομπής μας έχει μία γυναίκα και η γυναίκα του θα είναι στο Just. Η Ναταλί Κάκκαβα, ας το πούμε, θα είναι στο Just The 3 of Us. Η σύζυγος του Γρηγόρη», κατέληξαν όλοι μαζί.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

J2US: «Tο Σάββατο στη 1 το μεσημέρι θα...» - Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα θα διαλέξει τον 4ο κριτή ο Νίκος Κοκλώνης

Just The 2 of Us: Έρχεται πιο φαντασμαγορικό από ποτέ - Οι τεράστιες αλλαγές λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα