Από Πέννυ Μαστοράκου

Ξεκίνησε το πάρτι, αλλά όχι στο νησί, αλλά στο Just The 2 of Us, καθώς το βράδυ του Σαββάτου 8/10 πήραμε φωτιά από την εντυπωσιακή έναρξη του show, και λίγο μετά ο υπέρλαμπρος Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε του τηλεθεατές στο νέο κύκλο του απόλυτου μουσικού διαγωνισμού!

Αυτό που έμεινε μόνο, ήταν να γίνει η αποκάλυψη του τέταρτου κριτή, η οποία παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό μέχρι και την τελευταία στιγμή, δηλαδή απόψε, και έτσι ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την...

Αυτός είναι ο 4ος κριτής του J2US

«Καλωσήρθατε, γυρίσαμε, επιστρέψαμε, το J2US είναι εδώ! Καλώς σας βρήκαμε! Παίζει πάρτι εδώ στο J2US παιδιά και είστε όλοι καλεσμένοι. Στο πιο ξεσηκωτικό πάρτι που φέτος είναι διαφορετικό με κοινό. Βρισκόμαστε στο πιο ξεσηκωτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης και το πιο φαντασμαγορικό εδώ στον Alpha. Σε ένα τεράστιο, εντυπωσιακό πλατό 1500 τ.μ. που το ετοιμάσαμε για εσάς» είπε ο παρουσιαστής και υποδέχτηκε την την Καίτη Γαρμπή!

Κάτι που είχε αποκαλύψει ήδη η Μαρία Μπακοδήμου...

Παρότι η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι σε δηλώσεις της, η Μαρία Μπακοδήμου σε δηλώσεις της είχε αναφέρει το όνομα!

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια το πρωί του Σαββάτου 24/9 έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Χαμογέλα και πάλι και αποκάλυψε χωρίς δεύτερη σκέψη το όνομα που θα πάρει την θέση της στην επιτροπή του μουσικού διαγωνισμού!

«Οι μόνες αλλαγές που έχουμε να κάνουμε είναι κάποια πράγματα να σφίξουν, άλλα να χαλαρώσουν και κάποια θέματα να βγούνε πιο μεγάλα. Δε θα γίνουν αλλαγές στα πρόσωπα. Το άκουσα κι εγώ κι επικοινώνησα αμέσως με τα παιδιά. Δεν είναι ωραίο να ακούς κάτι τέτοιο, ειδικά για ανθρώπους που κάνουν πρώτη φορά τηλεόραση. Αγχώνονται και δημιουργούνται άσχημες εντυπώσεις. Εγώ τόσα χρόνια έχω ακούσει πάρα πολλούς δράκους, που μπορεί να βγαίνουν από το πουθενά. Θέλω κι αυτά να αρχίσουν και να χαλαρώνουν και να περνάμε ωραία» είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμουγ για την εκπομπή της.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ποιος θα είναι ο τέταρτης κριτής του J2US, μετά την αποχώρησή της, η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε με νόημα: «Η Γαρμπή νομίζω» και εμείς αναρωτιόμαστε αν ισχύει τελικά...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τελευταία στιγμή έκανε ένα βήμα πίσω - Πασίγνωστη τραγουδίστρια απέρριψε το J2US πριν βγει στον αέρα

Ατύχημα για τον Νίκο Κοκλώνη στα παρασκήνια του J2US