Από Πέννυ Μαστοράκου

Και ενώ πριν λίγες ώρες έγινε γνωστή η έκπληξη που θα δούμε στην μεγάλη πρεμιέρα το Σάββατο 8/10 στο J2US, εκτός από τον τέταρτο κριτή που επιθυμούμε όσο τίποτα να δούμε ποιος είναι, το show αυτή τη χρονιά θα είναι καλύτερο από ποτέ, με τόσες μεγάλες και επιβλητικές αλλαγές που δεν φανταζόσουν καν!

Επιπλέον το κοινό θα έχει αυτή τη σεζόν άλλη μία δυνατότητα, ώστε να συμμετέχει και αυτό περισσότερο με τον δικό του τρόπο στον διαγωνισμό! Είτε έτοιμοι;

Οι τεράστιες αλλαγές λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του J2US

Αυτό το Σάββατο στις 20:00 παίζει «πάρτι» και είμαστε όλοι καλεσμένοι στην πιο εντυπωσιακή, κεφάτη, μαγική αλλά κυρίως ultra-high tech εμπειρία της ελληνικής τηλεόρασης! Ειδικά φέτος, το «Just the 2 of Us» αλλάζει τα δεδομένα της ψυχαγωγίας και ξεπερνά κάθε προηγούμενο ρεκόρ! Η υψηλή τεχνολογία θα απογειώσει τη διασκέδαση!

Στο ολοκαίνουργιο πλατό του «Just the 2 of Us» θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό: Σε μία σκηνή που ξεπερνά τα 1500 τ.μ. κάθε Σάββατο βράδι ο Νίκος Κοκλώνης θα υποδέχεται τα ζευγάρια που θα δίνουν ρυθμό στο πάρτι! LED walls 600 τ.μ. καλύπτουν από άκρη σε άκρη το χώρο και φωτίζουν την εντυπωσιακή μουσική σκηνή αλλά και αναδεικνύουν τα ταλέντα του σόου.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε ψυχαγωγική ζωντανή εκπομπή εφαρμόζεται τεχνολογία 3D και augmented reality.

16 κάμερες με ένα supertechno τηλεσκοπικό γερανό, έναν extra γερανό, και μια spidercam θα κάνουν μοναδική την εμπειρία θέασης. Τα καλώδια του τεχνολογικού εξοπλισμού εκτείνονται σε 86 χιλιόμετρα, δηλαδή καλύπτουν απόσταση από την Αθήνα έως την Κόρινθο!

Περισσότερα από 300 άτομα θα μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «Just the 2 of Us» από κοντά, εφόσον ο χώρος φιλοξενίας του κοινού αυξήθηκε εξίσου. Ένα αποκλειστικό microsite δημιουργήθηκε προκειμένου το κοινό να μπορεί να κρατήσει τη θέση του για να ζήσει από κοντά τη μοναδική ατμόσφαιρα του «Just the 2 of Us». Κλείστε θέση εδώ!

Στο μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης, όλοι θα «τρίβουμε τα μάτια μας», γιατί το «Just the 2 of Us» ανεβάζει τον πήχη της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας σε άλλο επίπεδο! Παίζει πάρτι εδώ στο «Just», είσαι καλεσμένος, πες μου πού αλλού θα πας;

«Just the 2 of Us» Πρεμιέρα Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 20:00 στον Alpha!

Kάποια από τα ζευγάρια

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Για την ηλικία μου τα πήγα...» - Η αιχμηρή απάντηση του Σταμάτη Φασουλή στους επικριτές του trailer για το J2US

Τελευταία στιγμή έκανε ένα βήμα πίσω - Πασίγνωστη τραγουδίστρια απέρριψε το J2US πριν βγει στον αέρα