Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες, και το κοινό επειδή είχε μία υπόνοια πως θα είναι εκείνη η 4η κριτής στο Just The 2 of Us, εδώ και μέρες με σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απαιτούσε να είναι σίγουρα! Μόλις όμως ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε και επίσημα πως είναι η Καίτη Γαρμπή, αμέσως το Twitter πήρε φωτιά το βράδυ του Σαββάτου 8/10!!

Εκείνη τελικά πήρε την θέση Μαρίας Μπακοδήμου στην κριτική επιτροπή του φαντασμαγορικού σόου, και από την ώρα που κάθισε στην καρέκλα, προκάλεσε φρενίτιδα στην πλατφόρμα αλλά και στους χρήστες οι οποίοι κυριολεκτικά την αποθέωσαν!

Πανικός στο Twitter με την Καίτη Γαρμπή

Η φαντασμαγορική έναρξη του show - Ο Νίκος Κοκλώνης κατέβηκε "εξ ουρανού"!

Η μεγάλη πρεμιέρα έφτασε, και ο Νίκος Κοκλώνης, που δεν τον υπολογίζει τίποτα (ούτε κανένα ατύχημα που παραλίγο να έχει) έκανε την εντυπωσιακή είσοδο που του αρμόζει, στην φαντασμαγορική πρεμιέρα του J2US το βράδυ του Σαββάτου 8/10! Τα Σαββατόβραδά μας αποκτούν πάλι μουσική και πολύ τραγούδι, ενώ οι αλλαγές είναι τεράστιες και πολύ εντυπωσιακές όπως είχαν ανακοινώσει λίγες μέρες πριν!

Ο παρουσιαστής, δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι λιγότερο, από το να κατέβει από τον "ουρανό" του στούντιο, και να ξεκινήσει να δίνει το ρυθμό του πάρτι, καλωσορίζοντας τους κριτές σε μία αξέχαστη βραδιά!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η Άντζελα είναι...»: Άκρως αποκαλυπτικός ο Νίκος Κοκλώνης για τον 4ο κριτή του J2US - Πρόδωσε το όνομα μίας διαγωνιζόμενης

J2US: «Είναι καλό να βάζεις στόχους...» - Το όλο νόημα σχόλιο της Κατερίνας Στικούδη για το θέμα της αντικατάστασής της