Από Ελένη Μήτση

Το Just the 2 of us από τότε, που πήγε στα χέρια του παραγωγού και παρουσιαστή Νίκου Κοκλώνη έχει ομολογουμένως απογειωθεί. Επειδή λοιπόν, το κοινό τον παρακολουθεί και τον στηρίζει εκείνος αποφάσισε να επιστρέψει ανανεώνοντας στο έπακρο το concept.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα (δείτε εδώ τις λεπτομέρειες για την πρεμιέρα) και ενώ γίνονται οι τελευταίοι έλεγχοι, ο Νίκος είχε ένα ατύχημα.

To ατύχημα του Νίκου Κοκλώνη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του J2US

Θέλει να έχει το πάνω χέρι και να τσεκάρει κάθε πτυχή του show. Για το λόγο αυτόν στην προσπάθεια του να δει μια λεπτομέρεια στο drown, που θα πετάει μέσα στο στούντιο, παρ' ολίγον να χτυπήσει και να έχουμε δράματα πριν την πρεμιέρα.

Νίκος Κοκλώνης J2US

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα θα διαλέξει τον 4ο κριτή ο Νίκος Κοκλώνης

Λίγες μόνο ώρες έμειναν μέχρι την μεγάλη πρεμιέρα του Just The 2 of Us, στην οποία όπως ανακοινώθηκε θα δούμε μεγάλες και φαντασμαγορικές αλλαγές, ο Νίκος Κοκλώνης το πρωί της Πέμπτης 6/10 μίλησε στην εκπομπή Happy Day, κυριολεκτικά για όλα!

Ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής είναι έτοιμος για την μεγάλη πρεμιέρα, και μίλησε και σχετικά για το πότε θα αποκαλύψει και θα αποφασίσει ποιος θα είναι τελικά ο πολυπόθητος 4ος κριτής!

«Μου έλειψε τόσο πολύ το πρότζεκτ και το πάρτι, γιατί για εμένα πάρτι είναι! Φέτος προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Τεχνολογικά, για πρώτη φορά στην Ευρώπη, χρησιμοποιούμε virtual reality ζωντανά», εξήγησε ο Ceo της Barking Well και συνέχισε για το τι κάνει πριν ανέβει στη σκηνή: «Κάνω τον σταυρό μου και παίρνω και δύο παυσίπονα για να μη με ματιάσουν. Έχω 5-6 άτομα να με ξεματιάζουν.

Όταν βγήκα για πρώτη φορά στο It’s Show Time, κάποια έλεγαν “κοίτα το αγγούρι” κλπ. Φαντάσου ένα νέο παιδί όταν το κράζουν, πόσο άσχημα νιώθει. Έχω νιώσει πολύ bullying. Έλεγα δεν θέλω να κάνω ξανά εκπομπή. Τα διάβαζα όλα τα σχόλια και απαντούσα σε όλα. Τους έγραφα “βοηθήστε με να γίνω καλύτερος”. Έχω κάτσει 7,5 ώρες στο κινητό να απαντάω σε tweets.

Ξέρουμε όλοι ότι είναι τρία τα άτομα. Τον 4ο κριτή θα τον αποφασίσω στο καμαρίνι μου το Σάββατο στη 1 το μεσημέρι. Είναι 3 οι πιθανοί κριτές, οι υπόλοιποι θα είναι guest. Θέλω να δω τι χημεία θα έχουμε ως ομάδα»είπε κλείνοντας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θα μου λείψει η Μπακοδήμου αλλά πιστεύω ότι με την 4η κριτή...» - Το όλο νόημα σχόλιο της Βανδή πριν την πρεμιέρα του J2US

Just The 2 of Us: Έρχεται πιο φαντασμαγορικό από ποτέ - Οι τεράστιες αλλαγές λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα